To je to što me zanima!

Jadran svladao Jug u finalu i obranio naslov Jadranske lige

Vaterpolisti dubrovačkog Juga nisu uspjeli osvojiti naslov Jadranske ligu na Final Fouru u Rijeci. Bolja je u finalu bila momčad Jadrana iz Herceg Novog 9-7
Vidi originalni članak

Cronogorski Jadran osvajač je trećeg izdanja Jadranske lige. Momčad iz Herceg Novog obranila je naslov slavljem na dubrovačkim Jugom 9-7 u finalu na plivalištu u Rijeci. Jugaši su osigurali prvo mjesto u doigravanju hrvatskog prvenstva.

Jadran je, kao i jučerašnjim slavljem nad Primorjem u polufinalu, iznenadio favorizirani Jug koji nije uspjevao probiti sigurnu crnogorsku obranu predvođenu sjajnim Milošom Šćepanovićem.

Izabranici Ivice Tucka pitanje pobjednika praktički su riješili u drugoj četvrtini kad su stekli neuhvatljivu prednost od 6-2. Dubrovčani su se u nastavku probudili kad osam minuta prije kraja smanjuju na 5-7. Slaba realizacija igrača više (25 posto)  koštala je Jug mogućeg smanjenja zaostatka što je Jadran iskoristio i pobjegao na 9-5. Sutić i Sukno uspjevaju samo smanjiti zaostatak za konačnih 9-7.

- Mislim da je presudio početak prve dvije četvrtine. Imali smo kriminalnu realizaciju. Ušli smo s premalo žara, presigurni u sebe. Bili smo prenervozni i umorni iako je tako bilo i njima.Dobili smo ih sa nedavno sa sedam razlike, a sad nam se osvetilo - rekao je trener Juga Elvis Fatović za HTV.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Scully_fiume 04.04.2011.

    Bome,dobro su zaradili oni koji su se kladili na Jadran u ove dve utakmice,protiv Primorja 6.00 , juga 7.40 ,ako se ne varam

  • m13kfp 03.04.2011.

    teško je dobit sa tako lošom realizacijom igrača više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare