To je to što me zanima!

Jadranska liga krenula uz pobjede Juga i Mladosti

Vaterpolisti su započeli svoju regionalnu ligu, a na startu su najjači hrvatski klubovi odreda odnijeli pobjede. I Jugu i Mladost i Šibenik...
Vidi originalni članak

Natjecanje u kojem sudjeluje svih osam hrvatskih prvoligaša u petak su otvorila dva crnogorska kluba. U subotu su na red došli i naši prestavnici. Jug je u Gružu dočekao splitski Jadran bez Frane Vićana i Mihe Boškovića, ali nisu Dubrovčani imali nikakvih problema. Lakih 12-7 za dobro otvaranje Jadranske lige.
U zagrebačkom derbiju koji to zapravo i nije Mladost je 18-9 bila bolja od Medveščaka. U utakmici u kojoj je u zadnjoj četvrtini Mladost zabila čak osam golova lijepu minutažu dobili su i neki novi klinci, Babić, Živković i Kučević.
Šibenik se u svojoj Crnici poigrali sa slovenskim Koprom i pobijedio 16-9, a pobjedom Mornara završio je jedini hrvatski dvoboj. Hrvatski, ali i splitski, budući da je s druge strane stajao POŠK. Bivši europski prvak uspio je zabiti samo četiri gola, 13-4 na kraju. Primorje je u Rijeci bez Samira Barača izgubilo od Jadrana iz Herceg Novog.

JADRANSKA LIGA, 1. KOLO

JUG CO - JADRAN ST 12-7
MLADOST - MEDVEŠČAK 18-7
PRIMORJE EB - JADRAN CKB 7-11
ŠIBENIK NCP - ROKAVA KOPER 16-9
MORNAR BS - POŠK 13-4
BUDVANSKA RIVIJERA - PRIMORAC 9-12

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare