To je to što me zanima!

James Blake prekinuo Federerov olimpijski san

Roger Federer neće postati olimpijski pobjednik. U četvrtfinalu olimpijskog turnira ga je pobijedio Amerikanac James Blake u dva seta
Vidi originalni članak

Kiša je u četvrtak dugo vremena držala tenisače i tenisačice u svlačionici, ali je ipak dopustila održavanje mečeva. Prvi su na teren izašli još uvijek najbolji na svijetu Roger Federer i James Blake.
Kako je kiksao u Ateni, tako je Federer i u Pekingu zastao prije same završnice. Blake je pobijedio 6-4 7-6 (2) što je bila prva pobjeda Amerikanca u devet mečeva protiv Federera.
Još frapantnije zvuči kako je Federer uz 8-0 u mečevima imao strašnih 21-1 u setovima protiv Blakea. No, vidljivi pad Federera u formi rezultirao je porazom.
Sve je moglo ranije završiti budući je Blake imao set i 3-0 u drugom. Federer se uspio vratiti, no pao je u tie-breaku gdje nije imao nikakve šanse

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Knight Cross 14.08.2008.

    daj ajde Federer kaj ti je daj pocni pobijedjivat ponovo! ole Federer

  • verdax 14.08.2008.

    Već mi je ovih godina dosadio Federer, ali sad mogu reći da mi fali onaj pravi Federer, i oni njegovi svemirski potezi. To je bilo uživancija za gledati. Nadal i Đoković su daleko od onog Federera iz proteklih godina, teško da netko može njega dostići... Nažalost Federer je imao peh što olimpijada nije bila 2005. ili 2006. Ali siguran sam da nije zaboravio igrati i da će se brzo vratiti u pravoj formi i omogućiti nam još fenomenalnih \"federerovskih\" mečeva :)

  • Matija-1991 14.08.2008.

    Era Roger Federer je gotova!!!!!!!!!!! bar za neko vrijeme!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare