To je to što me zanima!

James će ipak ostati u Realu, Juventus se zanima za Özila

Kolumbijski veznjak će s upravom o svojoj budućnosti popričati nakon finala Lige prvaka krajem ovog mjeseca, a trenutačno provodi teške dane u Madridu budući da nije u Zidaneovim planovima
Vidi originalni članak

Real ipak neće prodavati Jamesa Rodrigueza ovo ljeto, piše španjolski As. Kolumbijski veznjak, koji je na Bernabeu stigao nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, imao je tešku sezonu u kojoj se nije uspio nametnuti ni Benitezu ni Zidaneu. Kraljevski klub je za njegove usluge Monacu platio 80 milijuna eura, a James će s upravom o svojoj budućnosti popričati nakon finala Lige prvaka krajem ovog mjeseca.

Novi-stari prvak Italije zainteresiran je, pak, za Mesuta Özila. Nijemac je navodno iskazao nezadovoljstvo na Emiratesu, a za takvog igrača ponuda nikad ne manjka. Juventus razmišlja o ponudi, dok The Daily Mail piše kako su čelnici Arsenala spremni Özilu ponuditi tjednu plaću od 200 tisuća funti, čime bi postao prvi 'topnik' s takvim primanjima. U Arsenalu još nisu spremni riješiti se Arsenea Wengera i navodno će mu ponuditi novi dvogodišnji ugovor, a pitanje je kako će to prihvatiti navijači nakon još jedne razočaravajuće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 14.05.2016.

    Samo da što više forsiraju Isca, u tomu dečku leži budućnost. Dečko ima nevjerojatan nos za podvaljivanje lopte ,fantastičnu i zavidnu tehniku . Jamesa ja osobno ne preferiram ,na SP-u je bio vrlo dobar igrač ali on je u Real slučajno došao .Svojim igrama nije pridonio neki rezultat , te je i pitanje da li će se dečko prodati za novce koje je doveden.

  • sena2 13.05.2016.

    Iskreno..Koga briga..

  • mesuney 13.05.2016.

    nisam ja sigiran da ce ostati james, ocito je da kod zidanea nije u prvom planu i da i casemiro i isco imaju prednost ispred njega, a nisam siguran da je to nesto s cime ce se james zadovoljiti, po meni je on najbolji ofanzivni vezni u realu i opcenito najbolji vezni uz luku

Komentiraj...
Vidi sve komentare