To je to što me zanima!

James Harden oporavio se od nokauta Metta World Peacea...

Sjajnoga 22-godišnjeg beka-šutera Jamesa Hardena trener košarkaša Oklahoma City Thundera Scott Brooks moći će koristiti od prve utakmice u NBA-doigravanju. Oporavio se od nokauta
Vidi originalni članak

Na liječničkom pregledu u srijedu Harden je dobio zeleno svjetlo za nastupe nakon što se oporavio od lakšeg potresa mozga koji mu je prouzročio krilni košarkaš LA Lakersa Ron Artest alias Metta World Peace, namjerno ga udarivši laktom u glavu tijekom prošlonedjeljne utakmice dviju momčadi.

Zbog mjera opreza Brooks je Hardena ipak poštedio napora sinoćnje (srijeda) utakmice protiv Denver Nuggetsa, u kojoj su Thunderi izgubili na svom parketu 106-101. Iste bi se dvije momčadi ponovno mogle susresti u prvom krugu doigravanja. Sa spremnim Hardenom.

Treći izbor u prvom krugu drafta 2009. godine najbolji je strijelac među igračima s klupe ove sezone. Zabija 16.8 koševa po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20bucks 27.04.2012.

    Da sam ja na Hardenovom mjestu tužio bih tog debilnog idiota i uzeo mu milion dolara za duševnu bol, sramotu i narušavanje ugleda, pa bi vidjeli malo što je bilo slučajno i da li će opet biti. Smeće jedno!

  • ikanonimus 27.04.2012.

    kad če tog artesta neko pošteno spustiti na zemlju ali doslovno volija bi to viditi da ga neko baš pošteno nalupa

  • Kevin_Durant_35 26.04.2012.

    Oklahoma <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare