To je to što me zanima!

James: London će biti jedan od vrhunaca moje karijere

U razgovoru za španjolsku Marcu američki košarkaš LeBron James najavljuje pohod na obranu olimpijskog zlata iz Pekinga kao jedan od najvažnijih događaja u karijeri
Vidi originalni članak

Nakon brončanog odličja iz Atene, te zlata iz Pekinga, James je uvjeren da će Amerikanci opet biti na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja, a nakon osvajanja NBA naslova mogla bi to biti perfektna sezona za igrača Miamija.

- Riječ perfektna se može činiti presnažnom. Ne bih to puno obrazlagao osim da je moj naredni cilj biti na vrhu pobjedničkog postolja u Londonu. Biti će to svakako jedan od vrhunaca moje karijere – izjavio je James koji smatra da ova reprezentacija nema slabih točaka.

- Vrlo smo jedinstveni i držim da nemamo slabih točaka. Kvalitetno komuniciramo i štitimo jedan drugog. Prihvatio sam ulogu jednog od vođa sastava. Uvijek sam spreman podviknuti na treningu ako osjetim da je to potrebno, posebno u odnosu na mlađe i neiskusnije igrače. Međutim, moram reći da ne mislim da me osvajanje prvog NBA naslova promijenilo bez obzira što sam ga tako dugo iščekivao. Naravno, moja igra je napredovala i prošle sezone jer se uvijek trudim dodatno popraviti neke stvari – ocijenio je najkorisniji igrač lanjske NBA sezone.

Poput većine i James drži da su Španjolci najozbiljniji rivali Sjedinjenim Državama u Londonu, a također ne bi imao ništa protiv ponavljanja pekinškog finala.

- Nema sumnje da su Španjolci jedna od najboljih reprezentacija u Londonu. Radi se o sjajnoj momčadi koju vodi jako dobar trener. Isto tako, jasno je da ne ovise samo u Pauu Gasolu. Sve španjolske igrače moramo shvatiti vrlo ozbiljno. Finale od prije četiri godine na Igrama u Pekingu bila je odlična utakmica. Bilo bi to lijepo ponoviti, i naravno, opet pobijediti – zaključio je James.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • libeluli 22.07.2012.

    Žao mi je samo što više nema one repke iz 1992.. a ni igrača koji su po kvaliteti blizu.. treba čekati koju godinu....dolaze mlade snage a i odlaze...mozda i u NBA

  • tasmanijska-neman 22.07.2012.

    najjaci su nema sta.ali su isto tako napuhani pa tko zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare