To je to što me zanima!

James neće na Olimpijske igre!? 'Igrat ću za ekipu iz svog crtića'

Jamesa nisu zanimale ni Olimpijske igre 2016. u Riju, pa je ostao na dva zlata iz Pekinga i Londona. Naravno, i bez Jamesa Amerikancima će teško pobjeći novo u Tokiju
Vidi originalni članak

I to se dogodilo. LeBron James prvi put u karijeri završio je sezonu u prvom krugu doigravanja. Savršenih 14-0 pokvarili su mu Phoenix Sunsi koji su s 4-2 izbacili još nekoliko tjedana aktualne prvake LA Lakerse. Bez rovitog Anthonyja Davisa Lakersi bolje i više ne mogu, a James ne može više stići Dereka Fishera i Roberta Horryja koji su u povijesti NBA lige imali bolji skor u prvoj rundi - 16-0.

NBA PLAY-OFF Šarić i Sunsi izbacili branitelja naslova: LeBron prvi put u karijeri ispao iz prve runde!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To me ne zanima. Zanima me samo da vratim opet ovu momčad.

"Kralj" će je nakon ljeta vraćati u 37. godini, s kim u društvu, nije još vrijeme, a ovo mu ljeto, barem je tako rekao još vruće glave, neće uključivati Olimpijske igre u Tokiju.

- Mislim da ću igrati za "Toon" umjesto Olimpijskih igara i da ću se fokusirati na to.

Toon je, naravno, ekipa Space Jama 2 koji se počeo snimati 23 godine od originalnog u kojem je glavnu ulogu imao Michael Jordan i koji će u kina 16. srpnja.

Tjedan dana kasnije počinju Olimpijske igre, a koje Jamesa nisu zanimale ni 2016. u Riju, pa je ostao na dva zlata iz Pekinga i Londona. Naravno, i bez Jamesa, ne bude li sličnih otkaza, Amerikancima će teško pobjeći novo u Tokiju... 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 04.06.2021.

    Ljut zbog poraza osvojio je sve i ne treba mu repka 36 god nek igraju mladi

  • cicinakitu 04.06.2021.

    Nije nikada bio, niti je, a sigurno nece biti veci od mj-a... Samoprozvani king james. Razmisljao si o politici, glumio aktivistu, eto ti sad, odi u mirovinu. Cim se anthony davis ozljedio znalo se da ces ispasti... Glumio si uvijek superstara, trenera i generalnog menadjera, birao suigrace, trenere... E ne ide to tako, da si se bavio samo svojom igrom bio bi mozda najveci, imao prstenja koliko i finala, ovako, ukupno prosjecan dojam za iznadprosjecnog igraca..

  • NIKE 04.06.2021.

    Hahaha, kleči kleči...

Komentiraj...
Vidi sve komentare