Sport

Komentari 10

James neće na Olimpijske igre!? 'Igrat ću za ekipu iz svog crtića'

James neće na Olimpijske igre!? 'Igrat ću za ekipu iz svog crtića'

Jamesa nisu zanimale ni Olimpijske igre 2016. u Riju, pa je ostao na dva zlata iz Pekinga i Londona. Naravno, i bez Jamesa Amerikancima će teško pobjeći novo u Tokiju

I to se dogodilo. LeBron James prvi put u karijeri završio je sezonu u prvom krugu doigravanja. Savršenih 14-0 pokvarili su mu Phoenix Sunsi koji su s 4-2 izbacili još nekoliko tjedana aktualne prvake LA Lakerse. Bez rovitog Anthonyja Davisa Lakersi bolje i više ne mogu, a James ne može više stići Dereka Fishera i Roberta Horryja koji su u povijesti NBA lige imali bolji skor u prvoj rundi - 16-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To me ne zanima. Zanima me samo da vratim opet ovu momčad.

"Kralj" će je nakon ljeta vraćati u 37. godini, s kim u društvu, nije još vrijeme, a ovo mu ljeto, barem je tako rekao još vruće glave, neće uključivati Olimpijske igre u Tokiju.

- Mislim da ću igrati za "Toon" umjesto Olimpijskih igara i da ću se fokusirati na to.

Toon je, naravno, ekipa Space Jama 2 koji se počeo snimati 23 godine od originalnog u kojem je glavnu ulogu imao Michael Jordan i koji će u kina 16. srpnja.

Tjedan dana kasnije počinju Olimpijske igre, a koje Jamesa nisu zanimale ni 2016. u Riju, pa je ostao na dva zlata iz Pekinga i Londona. Naravno, i bez Jamesa, ne bude li sličnih otkaza, Amerikancima će teško pobjeći novo u Tokiju... 

Najčitaniji članci