To je to što me zanima!

James Rodriguez u suzama: Tužni smo, ali i ponosni na sve

Moram se zahvaliti svima koji su nam davali podršku i vjerovali u nas. Tužni smo, ali djelom i ponosni na sve što smo napravili ovdje, rekao je najbolji strijelac SP-a...
Vidi originalni članak

Brazil je svladao Kolumbiju 2-1 i tako izborio polufinalni okršaj protiv Njemačke 8. srpnja u Belo Horizonteu. Strijelci za Brazil bila su oba stopera, a posebno je impresivan bio udarac Davida Luiza iz slobodnog udarca kada je s 25-30 metara odlično pogodio pod prečku. 

- Bila je ovo vrlo dobra utakmica. Kolumbija je igrala jako dobro i čestitam im na tome. Čestitam i svojim suigračima jer smo napravili veliku stvar. Kolumbijci igraju dobar i pomalo veseli nogomet. Zahvalan sam na svemu i veselim se utakmici protiv Njemačke - rekao je David Luiz nakon utakmice. 

Nakon utakmice vidno razočaran i tužan bio je James Rodriguez koji je golom iz penala vratio nadu za Kolumbijce koji do produžetaka ipak nisu stigli. 

- Moram se zahvaliti svima koji su nam davali podršku i vjerovali u nas. Tužni smo, ali djelom i ponosni na sve što smo napravili ovdje. Sada jednostavno moramo nastaviti s ovim što smo započeli, imamo veliku kvalitetu - u suzama je rekao Rodriguez koji je sa šest golova (dva više od Messija, Neymara i Müllera) najbolji strijelac dosadašnjeg dijela SP-a

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 05.07.2014.

    igračina

  • Bassa_1 05.07.2014.

    Kolumbija i pogotovo njih izbornik su jučer došli na utakmicu "spuštenih gaća". Igrati bez Augilara i Martineza je predana utakmica.

  • Zvecko_1 05.07.2014.

    Decko je fenomenalan igrac, trenutno najbolji strelac SP i nadam se da ce i ostati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare