To je to što me zanima!

Jamie Vardy: Do jučer je radio proteze, danas ruši rekorde...

Još prije 5 godina igrao je 7. englesku ligu pa je morao i raditi u tvornici proteza kako bi zaradio za život. U to je vrijeme bio i u kućnom pritvoru zbog napada...
Vidi originalni članak

Bravo, Jamie Vardy! Ti si sad broj jedan, zaslužio si to, čestitao mu je i Ruud van Nistelrooy

Vardy je zabio u 11 uzastopnih utakmica u Premier ligi pa je skinuo rekord Nizozemca.

- Ne smijem si dopustiti da mislim o tome. Trebam ostati čvrsto na zemlji - smirivao je 28-godišnjak iz Leicester Cityja.

Još prije pet godina igrao je sedmu englesku ligu pa je morao i raditi u tvornici proteza kako bi zaradio za život. U to je vrijeme bio i u kućnom pritvoru zbog fizičkog napada.

- Zadirkivali su mojega gluhonijemog prijatelja. Nisam ponosan jer sam ih tukao, ali morao sam zaštititi prijatelja - kaže Vardy, koji je imao ugrađen čip kako bi ga policija mogla nadzirati cijelo vrijeme.

- Imao bih rok kad moram biti kući pa sam na nekim gostovanjima morao izaći u 60. minuti i odmah automobilom s roditeljima juriti kući - sjeća se sadašnji prvi strijelac Engleske.

Zbog tučnjave je bio u pritvoru, Sheffieldu je bio prenizak. Pročitajte ostale zanimljivosti o Vardyju na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 30.11.2015.

    Svaka čast na uspjehu

  • torcidaaa 30.11.2015.

    svaka cast! takvim ljudima treba spomenim napravit.. kad uspijes ista u zivotu iz nicega, treba to nagradit, nebitno o cemu se radi.. bravo!

  • Kringe 30.11.2015.

    Jako tesko je za ocekivat , ali kada bi Engleska osvojila Euro i da on zabije gol u finalu , komotno se moze odlican film snimit :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare