To je to što me zanima!

Jamont Gordon: Tornado mi doista izgleda baš jadno

Jamont Gordon, motiviran uvredama zadarskih navijača, danas (četvrtak) u 18 sati vodi Cibonu u odlučujuću utakmicu finala prvenstva Hrvatske
Vidi originalni članak

Otkad je počela finalna serija, Tornado huče Jamontu Gordonu. Iako je isprva govorio da ih ne čuje, u utorak im je originalno odgovorio. Na zagrijavanju prije utakmice ruke je stavljao u položaj 'bosanskoga grba'. Malo lijeva, malo desna, a sve savršeno zakamuflirano u istezanje. Nakon prvoga koša potrčao je prema gledateljima, uhvatio se za dres i gurao im Cibonin grb pod nos.
- Htio sam ih razljutiti. Definitivno im nije bilo drago. To što rade nema smisla. Još mi viču na hrvatskom, a kako ih ne razumijem, stvarno izgledaju jadno. I ne shvaćaju da time ne štete meni nego svome klubu, jer me samo dodatno motiviraju - rekao je Gordon, koji smatra da je Zadar trebalo kazniti s više od 20.000 kuna, koliko im je 'odrezao' HKS. I zbog rasizma, i zbog bacanja u teren kovanica, upaljača, kamenja, pa čak i naočala za vid.
- Ovo je košarka, a ne rat! Mogu nekome izbiti oko...
Današnja, peta utakmica najvjerojatnije će mu biti posljednja u dresu 'vukova'. No treba mu skinuti kapu što je, unatoč dugovanjima, ostao do kraja sezone.
- Igram izvrsnu sezonu i nisam je želio pokvariti. Osim toga, želim uzeti naslov jer još ništa nismo osvojili. Znam da ću novac dobiti do početka iduće sezone - uvjeren je Gordon, s kojim uprava Cibone još nije razgovarala oko produljenja ugovora. Iako tvrdi da bi i to uzeo u obzir sredi li se financijska situacija u klubu.

TKO USKAČE UMJESTO OZLIJEĐENOG BOISE
Nakon što je u prvoj četvrtini Vladimeru Boisi 'otišlo' lijevo koljeno, Zadar je ostao na samo jednom borcu pod koševima, Plaistedu. Borbeni Gruzijac okončao je sezonu, a bez njega Zadrani teško mogu opet slaviti u Zagrebu, naročito ako će šutirati grozno kao u utorak.
- A Cibona ionako ima više igrača od nas. Nadam se da će drugi pomoći više nego u četvrtoj utakmici - rekao je Tome Ružić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tinko1509 10.06.2010.

    Samo ta stoka huče tamnoputim igračima zbog toga što žele pobijediti na silu a nemogu... primjer torcida, tornado i ostali da ne nabrajam. sramotno!!!

  • wingman 10.06.2010.

    zasto se spominje 1991 kad se zna da je zadar bio pod opsadom za razliku od zagreba ali kakve to veze ima s kosarkom i gordonom koji provocira tornado.za svaku provokaciju dobit ce hu hu hu hu hu hu hu hu!!!

  • ultras 10.06.2010.

    huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhu

Komentiraj...
Vidi sve komentare