To je to što me zanima!

Jana Fett prošla je prvo kolo u kvalifikacijama Roland Garrosa

Tenisačica iz Vrbovca pobijedila je Mađaricu Fanny Stollar 7-6 (5), 6-3. U prvom setu spasila je dvije set lopte, a sad je čeka 101. tenisačica svijeta, Brazilka Beatriz Haddad-Male.
Vidi originalni članak

Jana Fett 2014. godine bila finalistica juniorskog Australian Opena, no kad je karijera trebala krenuti uzlaznim putem, ozlijedila je ručni zglob. Vratila se i igra sve bolje. Nedavno je na turniru u Hobartu zbacila Francescu Schiavone, bivšu osvajačicu Roland Garrosa.

Sjajno je krenula u kvalifikacije za Roland Garros. Tenisačica iz Vrbovca prošla je prvo kolo pobijedivši Mađaricu Fanny Stollar 7-6 (5), 6-3. U prvom setu spasila je dvije set lopte, a sad je čeka 101. tenisačica svijeta Beatriz Haddad-Male.

U muškim kvalifikacijama Matija Pecotić u 1. kolu sa 5-7, 7-5, 6-3 nadigrao domaćeg predstavnika Gregoirea Barrerea, a u 2. kolu čeka ga četvrti nositelj kvalifikacija, Japanac Taro Daniel. Kristijan Mesaroš nije se uspio plasirati u 2. kolo kvalifikacija izgubivši od Kolumbijca Alejandra Gonzaleza 7-6 (4), 4-6, 7-6 (4).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Pao i ustao. 23.05.2017.

    Kako hrvatska da vrati vanjski dug?svim nasim sportasima naredit da izgube meceve,a diljem svijeta stavit milijarde n kladionici da ce izgubi i rijesen problem,evo ova mlada dama gubi sljedeci mec,ko se zeli rijesit duga nek stavi imanje na taj mec.

  • filip34 23.05.2017.

    Wow koja vijest, veliko slavlje, odlicna vijest za naslovnice !

  • MilosGoran 23.05.2017.

    Bas me zanima dal je to prije ili poslije nego li sto je Luke Skywalker ubio njezinog oca,Boba Fetta

Komentiraj...
Vidi sve komentare