To je to što me zanima!

Jandroković je čestitao novom šahovskom šampionu Šariću...

Sjajna igra tijekom cijelog natjecanja sa sedam pobjeda zasluženo Vas je dovela na vrh europskog šaha. Neka ova titula bude poticaj i inspiracija mladima da počnu igrati šah, napisao je Gordan Jandroković
Vidi originalni članak

Splićanin Ivan Šarić (27) osvojio je europski naslov u šahu nakon što je u Gruziji u konkurenciji 302 natjecatelja iz 34 zemlje pobijedio s 8,5 bodova iz 11 partija.

BRAVO, VELEMAJSTORE Hrvatski šahist Ivan Šarić (27) osvojio naslov prvaka Europe!

Uz pobjedu Zdenka Kožula na istom ovakvom natjecanju 2006. godine u Turskoj, trijumf Ivana Šarića najveći je uspjeh hrvatskog šaha u povijesti. Čestitke stižu sa svih strana, a jedna dolazi iz Sabora.

Šariću je čestitao predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

- U ime Hrvatskoga sabora i u osobno ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke u povodu osvajanja prvog mjesta na Europskom prvenstvu u šahu u Gruziji. Sjajna igra tijekom cijelog natjecanja sa sedam pobjeda zasluženo Vas je dovela na vrh europskog šaha. Ovaj sjajan rezultat dokaz je Vaše velike igračke vještine, znanja, predanosti i ljubavi prema ovoj drevnoj igri. Vaša titula europskog prvaka, druga u povijesti hrvatskog šaha, neka također bude poticaj i inspiracija svim mladima u Hrvatskoj da počnu igrati šah koji na izniman način spaja sport i intelektualne vještine - stoji u čestitci.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pretposljednji samuraj 29.03.2018.

    Bravo (vele)majstore, svaka čast!

  • zi_zippo 29.03.2018.

    Šariću čestitke još jednom! e pa onda kao izborni predmet šah u škole,više od 30 zemalja ima šah kao predmet u školama. Europski parlament je usvojio "Deklaraciju o uvođenju programa "Šah u škole".

Komentiraj...
Vidi sve komentare