To je to što me zanima!

Jandroković opasan kao Balić, Ogi s krila kao nekad Džomba

Na turniru su nastupili i poznati hrvatski sportaši poput Ognjena Vukojevića i Dubravka Šimenca. Bili su tu Gordan Jandroković, Goran Navojec, Vedran Mlikota, Hrvoje Horvat...
Vidi originalni članak

U sklopu Bjelovarskih odjeka kazališta (BOK) u nedjelju je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir na kojemu su snage odmjerile ekipe ŽRK Bjelovar, veterani RK Bjelovar, glumci i političari za koje je tradicionalno nastupio Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmice su trajale po deset minuta te imale samo jedno poluvrijeme, a u polufinalu rukometašice su pobijedile glumce, dok su političari i veterani odigrali neriješeno. Unatoč rezultatima polufinala, u finalu su nastupili političari i glumci te također odigrali neriješeno (9-9), dok utakmica za treće mjesto nije odigrana.

Na turniru su nastupili i poznati hrvatski sportaši poput Ognjena Vukojevića i Dubravka Šimenca. Tu je bio i legendarni bjelovarski rukometaš Hrvoje Horvat i njegov sin Hrvoje, uspješni trener RK Nexea. Od glumaca u rukometu su se okušali Vedran Mlikota, domaćin Goran Navojec, Danko Ljuština, Marinko Prga, Ivan Ožegović i brojni drugi. Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, njegov zamjenik Igor Brajdić i predsjednik Gradskog vijeća Ante Topalović.

- Veselim se BOK festu jer mi je to prilika da jednom godišnje zaigram rukomet, jer to je ipak nešto čemu sam posvetio svoju mladost. Ovdje su i dobro poznati veliki rukometaši poput Hrvoja Horvat Cvebe, Miroslava Pribanića Rabana, ali i onih mlađih generacija. Svaki puta kada s njima igram sjetim se vremena kada je bjelovarski rukomet bio na vrhu Europe. Htio bih ponovno čestitati organizatorima BOK fest, ljudima koji ulažu sebe u tu manifestaciju, prije svega Goranu Navojcu bez čijeg entuzijazma i ljubavi prema Bjelovaru ovaj festival sasvim sigurno ne bi toliko dugo trajao - poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Na novinarsko pitanje koliko je glume u politici Jandroković je odgovorio da je politika društveni posao te da se zbog toga politika i gluma često isprepliću.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sitno 29.04.2019.

    Sta nisu potrgali tu svi ju od adezeja

  • jackiechan10 29.04.2019.

    nikad nisam shvaca to ljevicarsko zaziranje od sporta, mrznju prema svim hrvatskim reprezentacijama i uspjesima i ljubomoru na športske vještine i duh drugih

  • 29.04.2019.

    Jandroković se barem opušta uz sport, a ne kao neki ministri Milanovićeve vlade uz ogromne količine alkohola. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare