To je to što me zanima!

Janica je 'trener iz sjene: Ma sekino oko je nenadmašno...

Najbolja skijašica svih vremena Janica Kostelić otkriva bratu tajne svake staze. Janica i Ivica iznimno su vezani, a čudesni Ivica njene savjete pretvara u pobjede...
Vidi originalni članak

To, majstore, viknula je Janica i zagrlila brata nakon proglašenja pobjednika.

Deseci fotografa čekali su taj trenutak.

- Sestra je čudo. Njezino oko je nenadmašno - izjavio je Ivica Kostelić, bivši slalomski prvak svijeta, i nastavio:

- Janica i ja iznimno smo vezani. Njezini su savjeti fantastični. Ima nevjerojatno oko za detalje i to je ono na što posebno obraćam pozornost - rekao je Ivica i dodao:

- Super je ako u blizini imaš sestru koja je više puta osvojila naslov ukupne pobjednice Svjetskoga kupa. Pravi savjetnik!

Nitko meritorniji nije od Janice, bivše trostruke prvakinje svijeta.

- O ukupnoj pobjedi ne želim još razmišljati. O tome ću misliti nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj - dobacio je Ivica.

U posljednjih deset godina u završnici Svjetskoga kupa bilo je raznih raspleta. Prije dvije godine Svindalu je bilo dostatno tek 1009 bodova za Veliki kristalni globus. No 2002. godine Eberharter je pobijedio s nevjerojatna 1702 boda. Kako je Ivica krenuo, i to bi lako mogao srušiti. Jer do završetka sezone ostalo je još 19 utrka, od čega pet slaloma i tri kombinacije.

- Bitna je koncentracija na svaku iduću utrku. Samo se tako mogu približiti osvajanju Svjetskoga kupa - zaključio je Kostelić.

U zadnjih deset godina prosjek bodova pobjednika je 1385. To znači da neće biti panike za Ivicu Kostelića ako u “svojih” osam utrka do kraja sezone bude pravi.

Zar trebamo čekati novog Sennu?!

Gotovo svake godine ovdje imamo nesreće čije su posljedice gotovo fatalne, izjavio je Kostelić podsjetivši na slučajeve Macartneya i Albrechta te povukavši potom paralelu između skijanja i Formule 1.

- Nakon Senne su promijenili nešto. Ovako dalje ne ide. Onaj skok moraju smanjiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Milioner 23.01.2011.

    Za Bracu Kostelic se Moze reci da su DOKTORI .... a ne nasi Politicari sa kupljenim Diplomama doktora ... Mogli bi mnogi od njih i na poduku iz Engleskog i Njemackog Jezika kod Brace Kostelic , a ne da se sramote kao nasa JACA ...

  • MarioVuk 22.01.2011.

    gj

  • NIAGARA 22.01.2011.

    Ivica + Janica = GENIJALNOST!

Komentiraj...
Vidi sve komentare