Obavijesti

Sport

Komentari 7

Janica je 'trener iz sjene: Ma sekino oko je nenadmašno...

Janica je 'trener iz sjene: Ma sekino oko je nenadmašno...
1

Najbolja skijašica svih vremena Janica Kostelić otkriva bratu tajne svake staze. Janica i Ivica iznimno su vezani, a čudesni Ivica njene savjete pretvara u pobjede...

VIDEO

To, majstore, viknula je Janica i zagrlila brata nakon proglašenja pobjednika.

Deseci fotografa čekali su taj trenutak.

- Sestra je čudo. Njezino oko je nenadmašno - izjavio je Ivica Kostelić, bivši slalomski prvak svijeta, i nastavio:

- Janica i ja iznimno smo vezani. Njezini su savjeti fantastični. Ima nevjerojatno oko za detalje i to je ono na što posebno obraćam pozornost - rekao je Ivica i dodao:

- Super je ako u blizini imaš sestru koja je više puta osvojila naslov ukupne pobjednice Svjetskoga kupa. Pravi savjetnik!

Nitko meritorniji nije od Janice, bivše trostruke prvakinje svijeta.

- O ukupnoj pobjedi ne želim još razmišljati. O tome ću misliti nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj - dobacio je Ivica.

U posljednjih deset godina u završnici Svjetskoga kupa bilo je raznih raspleta. Prije dvije godine Svindalu je bilo dostatno tek 1009 bodova za Veliki kristalni globus. No 2002. godine Eberharter je pobijedio s nevjerojatna 1702 boda. Kako je Ivica krenuo, i to bi lako mogao srušiti. Jer do završetka sezone ostalo je još 19 utrka, od čega pet slaloma i tri kombinacije.

- Bitna je koncentracija na svaku iduću utrku. Samo se tako mogu približiti osvajanju Svjetskoga kupa - zaključio je Kostelić.

U zadnjih deset godina prosjek bodova pobjednika je 1385. To znači da neće biti panike za Ivicu Kostelića ako u “svojih” osam utrka do kraja sezone bude pravi.

Zar trebamo čekati novog Sennu?!

Gotovo svake godine ovdje imamo nesreće čije su posljedice gotovo fatalne, izjavio je Kostelić podsjetivši na slučajeve Macartneya i Albrechta te povukavši potom paralelu između skijanja i Formule 1.

- Nakon Senne su promijenili nešto. Ovako dalje ne ide. Onaj skok moraju smanjiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...