To je to što me zanima!

Janica Kostelić: Igrali smo u stilu "jao, pomagaj nam"

Postoji pojam “sreća” koji je naše pratio većim dijelom utakmice protiv Austrije, rekla je Janica Kostelić, koja se pridružila masi hrvatskih navijača
Vidi originalni članak

Austrijski navijači prepoznali su je u tren oka. Vidno mršavija, tamnije puti, Janica je opet dijelila “bezbroj” autograma.
- Janica, Janica - dovikivali su Austrijanci, kojima je skijanje ipak nacionalni sport broj jedan. Nedaleko od nje prolazio je, u elegantnom odijelu, Davor Šuker. Njega su propustili, nije im bio zanimljiv. Ali Janicu nisu htjeli pustiti.
- Kao i svi i ja sam u nogometnoj groznici. Odlučila sam ići pomoći dečkima - rekla je Janica Kostelić. Kao i veliki broj navijača, nije baš očekivala tako slabu igru Bilićeve družine. Barem ne protiv Austrije.
- Glavno je da smo pobijedili, pišu se tri boda, ali... Igra je bila u stilu "jao, pomagaj". No ima tu i jedna dobra stvar. Srećom, postoji pojam sreća i ona nas je pratila veći dio utakmice. Zahvaljujući njoj prema Njemačkoj idemo s tri boda. Mislim, nisam ja kompetentna dovoljno da bih pametovala o nogometu, no ipak nešto malo znam - kaže Janica. Na njezinoj službenoj stranici navijači su je opsjedali pitanjima o nastavku Eura, igri Hrvatske, izgledima za prolaz u sljedeći krug...
- Vjerujem da ćemo se trgnuti protiv Nijemaca. Moramo, ako želimo pobijediti - rekla je Janica. Nakon susreta u Beču, Janica se s Borisom preselila u Klagenfurt, gdje će bodriti Hrvatsku u preostala dva susreta u skupini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GiirL__ 11.06.2008.

    Bolje da ona pameTuje nego da pocnes Tiii pametovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • schumiii 11.06.2008.

    Šta sad još ona pametuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare