To je to što me zanima!

Janica Kostelić je zvijezda desetljeća na Eurosportu...

Internet stranica Eurosport-Yahoo na sportskom kalendaru odbrojava dane do Božića. Svaki se dan otvori neka nova sportska zvijezda desetljeća
Vidi originalni članak

Pod brojem 22., zvijezda desetljeća je - Janica Kostelić! Internet stranica Eurosport Yahoo svaki dan u 'prozorčiću', odnosno u božićnom kalendaru otvara novu sportsku zvijezdu, i na taj način odbrojava dane do Božića. Dana 3. prosinca, otvorila se naša najbolja skijašica, Janica Kostelić. Zadnjeg dana odbrojavanja, otvorit će se najveća sportska zvijezda. Kako to funkcionira? Sportaši i sportašice ocjenjuju se u pet kategorija ocjenom od 1-10. Spotske mogućnosti, uspjeh, popularnost, isplativost na tržištu i X-factor su kategorije u kojima se sportaši i sportašce ocjenjuju. Janica Kostelić u prvoj je kategoriji, onoj u kojoj se ocjenjuje sportska mogućnost, dobila 9/10. Uspjeh u sportu donio joj je opet 9/10. U kategoriji popularnosti dobila je 6/10, isplativa je tržištu ocjenom od 3/10, a X-factor, tu je dobila također 3/10.
Na Eurosport-Yahoou su je opisali kao jednu od najvećih skijašica svih vremena koja dolazi iz Hrvatske. Osvajačicu četiri olimpijska zlata, pet svjetskih naslova, četiri svjetska kupa i pobjednicom u svih pet alpskih disciplina. Također su naveli da je prava sportska ikona u Hrvatskoj te da se čudesno oporavila nakon ozljede i vratila osvojiti zlato.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dusansk 03.12.2009.

    mogla je još harati svijetom.....

  • Nizozemac 03.12.2009.

    Neka neko nabroji ko je od Janice bolji sportas ( mislim medju zivima )

  • Nizozemac 03.12.2009.

    Janica je napravila kao ni jedna skijasica do sada i trebala bi biti zvjezda ne desetljeca nego ZVJEZDA STOLjECA

Komentiraj...
Vidi sve komentare