To je to što me zanima!

Janica opet pala: Sljeme me stvarno nikako neće

Slovenska skijašica Urška Hrovat pobijedila je u finalu humanitarne utrke Zagreb Ski Legend svog sunarodnjaka, legendarnog Bojana Križaja
Vidi originalni članak

Janica Kostelić u četvrtfinalu humanitarne utrke Zagreb Ski Legend pala je i Urški Hrovat, pobjednici natjecanja, prepustila polufinale.
- Izgleda da me Sljeme stvarno neće - rekla je Janica.
Na prvom izdanju Snježne kraljice 2005. godine izletjela je sa staze, a godinu poslije već na početku utrke ostala bez štapa.
- To je ono što vam pričam, kad neće onda stvarno neće. No najbitnije je da smo se svi dobro zabavili i napravili odličnu stvar.
Janica nije bila previše razočarana jer već nekoliko sekundi poslije bila je u zagrljaju svog dečka Borisa. Alberto Tomba u polufinalu protiv Bojana Križaja nekoliko metara prije cilja je pao i ozlijedio prst.
- Što je Alberto, jesi li se preplašio - upitao ga je Andy Wenzel uoči utrke za treće mjesto.
- Nisam se preplašio, već sam se ozlijedio - uzvratio je Tomba.
- Boli li - nije se dao Wenzel.
- Reći ću ti sutra - završio je dobro raspoloženi Tomba.
Pobijedila je Slovenka Urška Hrovat, pobjegavši u finalu Križaju za osam stotinki.




TOMBA: IMAM PREVIŠE SNAGE
Uoči svake utrke Slovenac Bojan Križaj skidao je jaknu zbog, kako kaže, aerodinamične linije. Za razliku od njega, Alberto Tomba je prije svake utrke duboko uzdisao.
- Imam previše snage, to je moj najveći problem - rekao je Alberto Tomba, koji je trostruki pobjednik Svjetskog kupa, iako je vozio samo tehničke discipline.

BANDIĆ KUPIO JANIČIN ŠTAP
Na drugom izdanju Snježne kraljice 2006. godine već na početku utrke Janica je ostala bez štapa i rukavice. Nije se predala, već je odlučila do cilja stići oslanjajući se na kolce golim dlanovima. Štap koji joj je tada ispao na godinu dana otkupio je T-Com, pa Hypo banka, a sljedećih godinu dana za 100.000 kuna vlasnik će biti Grad Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kranjcar 01.03.2008.

    pala je ko kruška

  • ludi 18.02.2008.

    Glavno da nije ništa slomila

  • triff 18.02.2008.

    znam ja zasto je janica pala,zato jer je mislila da ce je decko prevarit dok skija

Komentiraj...
Vidi sve komentare