To je to što me zanima!

Janowicz: Novak Đoković je hvalisavi glumac, to ne volim

Ne volim kad se netko pretvara. Ja sam uvijek isti. Nikad ne glumim. Mislim da je Novak Đoković suprotnost. Nije iskren, voli glumiti i hvaliti se, kaže Jerzy Janowicz
Vidi originalni članak

Prije godinu dana nije si mogao priuštiti ni odlazak na kvalifikacije za Australian Open. Ni Poljski teniski savez nije imao novca da mu "uskoči". Na US Openu je spavao u automobilu, a nije imao ni za tenisice. S tri i pol milijuna kuna koje je zaradio na Wimbledonu sad će moći odahnuti neko vrijeme.

Poljska 22-godišnja senzacija, Jerzy Janowicz ušao je u polufinale Wimbledona. Tamo je jači bio Andy Murray, no Poljak je napravio nešto što niti jednom njegovom sunarodnjaku nije dosad uspjelo. Polufinale u All England Clubu vjerojatno će biti kruna njegove karijere.

Janowicz je ušao u TOP 20 igrača svijeta, a prokomentirao je Rogera Federera, Novaka Đokovića i Rafu Nadala. 

- Ne volim kad se netko pretvara. Ja sam uvijek isti. Nikad ne glumim jer me vode emocije. Mislim da Novak Đoković nije iskren. Voli glumiti i hvaliti se - rekao je Janowicz.

"Federera volim, ali je prepotentan"

Mladi poljski tenisač otkrio je kako voli način na koji je igrao Pete Sampras. Poštuje Marata Safina zbog ponašanja na terenu. Voli gledati i Federera, ali...

- Federer je prepotentan, imam osjećaj kao da ne pripada Touru - kaže Janowicz i dodaje:

- Nedostajao mi je Rafa Nadal kad je pauzirao zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 18.07.2013.

    Običan Čejen.

  • KIKI2907 17.07.2013.

    Čovjek govori istinu !

  • tuna111 16.07.2013.

    Došao do nekih para pa odmah kenja po nekom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare