To je to što me zanima!

Jao si ga Kovaču: U borbu za Ligu prvaka bez Ante Rebića

Osim što je izgubio od Werdera Niko Kovač ostao je i bez Ante Rebića. Sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić kaže da će zbog ozljede lista hrvatski reprezentativac pauzirati najmanje mjesec dana
Vidi originalni članak

Šest kola ostalo je do kraja Bundeslige, a Niko Kovač i njegov Eintracht imaju bod zaostatka za četverpolasiranim RB Leipzigom, odnosno mjestom koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka. No, osim poraza kod Werdera, Niku je dodatno uzdrmala i ozljeda Ante Rebića, ponajboljeg igrača Eintrachta.

Krilni napadač iz igre izašao u 39. minuti, a zamijenio ga je Marco Fabian. Rebić je prilikom izlaska iz igre jasno dao naslutiti da ima velike bolove u listu, a danas su napravljene dodatne pretrage. Dijagnoza kaže: ruptura mišića lista, od koje će oporavak trajati oko mjesec dana.

- Riječ je o kompliciranoj ozljedi, pa bi oporavak mogao trajati mjesec dana - rekao je Fredi Bobić, sportski direktor Eintrachta.

To znači da bi u Kovač u najmanje četiri sljedeće prvenstvene utakmice, protiv Hoffenheima, Bayer Leverkusena, Herthe i Bayerna morao bez Rebića. U međuvremenu, naravno, Rebić bi propustio i kup-utakmicu protiv Schalkea. A riječ je o polufinalu i natjecanju kojeg je Eintracht osvajao četiri puta, posljednji put 1988., dok je Kovač još kao 17-godišnjak igrao amaterski nogomet za Rapid Wedding. 

Inače, poraz od Werdera, smatra Kovač, nije bio zaslužen.

- Bili smo bolja momčad cijelu utakmicu i nismo trebali izgubiti. Poraz boli, ali igra mi daje veliki optimizam da će u utakmicama koje dolaze biti bolje - rekao je Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komentator__Luka 02.04.2018.

    ma samo nek bude spreman za svjetsko

  • undethaker 02.04.2018.

    Pa dobro ima Luku Jovica... Nije sve tako crno

  • Zlatan 10 02.04.2018.

    Naslov je orginalan nema sta!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare