To je to što me zanima!

Japanci oduševljeni: Fjodor se vratio i prebio prvaka u judu

Ruski borac Fjodor Jemjeljanjenko vratio se u Japan nakon četiri godine. Borio se s japanskim zlatnim olimpijcem Satoshijem Ishijem te ga je nokautirao u prvoj rundi
Vidi originalni članak

Fjodor Jemjeljanjenko se vraća. Aktualni olimpijski prvak u judu Satoshi Ishii nije bio ozbiljan protivnik ruskom borcu. Fjodor je desnim krošeom poslao Ishija na pod, a sudac je ekspresno prekinuo borbu. Nekad najbolji MMA borac nedavno je slavio u Moskvi protiv Jeffa Monsona.

Fjodor neće pamtiti po dobrome 2011. godinu, no gubitnički niz prekinuo je pobjedom u Moskvi da bi u Novu godinu krenuo sjajnim nokautom. Priredba Dream Genki Desu Ka! 2011 počela je rano ujutro po našem vremenu, a japanski navijači jedva su čekali borbu Fjodora koji im se predstavio nakon četiri godine izbivanja.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MladenLoncaric 12.01.2012.

    Ferdor je bio i bit će jedan od najvećih boraca, šteta kaj mu sa UFC-om nije išlo...vraća se u Japan da vrati staru slavu prije penzije. I naš bi Mirko trebal isto malo do Japana pa da mu se narikta neki japanček kaj ga bude Mirac po ringu šutal s nogama, malo da vrati samopouzadnje, jer ga se više ne zove Cro Cop nego "ležeći policajac" sa staklenom bradom,popušil je brutalne batine u UFC-u i mislim da mu nije sila..

  • cibra 01.01.2012.

    kakvih sve degenerika ima...pljuju po fjodoru...bolesnici

  • HercegSvabo 01.01.2012.

    japanci su tako slabi, naša djeca bi ih prebili. jednom sam radio na aerodromu, tako su slabi ne mogu ni kufer svoj stavit na stol, kad sam im stvari pregledavao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare