To je to što me zanima!

Japanski gastarbajteri: Mirkov gost iznenađenja na treningu

Mirko Filipović u Japanu se osjeća kao kod kuće. Tamo je on odradio jedan od posljednjih treninga pred borbu s Amerikancem Roqueom Martinezom, a posjetio ga je i bivši nogometaš Dinama Mihael Mikić
Vidi originalni članak

Mirko Filipović munjevito brzo se oporavio od ozljede koljena koju je zadobio pred borbu s Royem Nelsonom zbog čega je ista i otkazana. 

Iako je prema prognozama Cro Cop trebao biti izvan ringa šest do osam mjeseci, on je još jednom, uz čeličnu volju, iznenadio sve i vratio se treninzima nepuna dva mjeseca nakon ozljede. 

Ubrzo nakon toga, potvrdio je i novu borbu to protiv Amerikanca Roquea Martineza koji ima čak 120 kila. Borba je na rasporedu u nedjelju u Japanu. 

Mirko se već nalazi tamo gdje je odradio jedan od posljednjih treninga, a također se susreo i s jednim Hrvatom. Riječ je o bivšem igraču Dinama, Mihaelu Mikiću koji je u japanskoj nogometnoj ligi još od 2009. godine, prenosi Fight Site.

Svoju avanturu u Japanu Mikić je započeo u Hiroshimi za koju je odigrao 266 utakmica, a onda se zaputio prema Shonnan Bellmareu, čije boje brani od ove sezone.

Mikić, koji u Japanu već polako ima i status legende, svoje slobodno vrijeme je iskoristio kako bi posjetio Cro Copa na treningu, a zajednički trenutak ovjekovječili su i fotografijom. 

Mirko Filipović je na svom službenom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se nalaze samo on i Mikić dok je jednu podijelio i Stipe Drviš, a na toj se nalazi stalna Cro Copova ekipa zajedno s Mikićem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • herojulice2013 28.09.2018.

    Rijetko antipatičan sportaš

  • Mthesecond 28.09.2018.

    Ja reko Mika Hakinnen..Haha..A ono mali Mika :)) Vece zvijezde Mirko i on u Japanu nego kod nas :))) Ovdje ih malo tko ferma :)

  • ahilis 27.09.2018.

    Ajde, odjebandus od Crocopa, kome smeta preskoči članak i sve pet. Stvarno ne znam s čime je zaslužio vaše uvrede, sportaš kojeg pozna cijeli svijet. 🇭🇷.

Komentiraj...
Vidi sve komentare