To je to što me zanima!

Jardim dobio otkaz: Henry glavni favorit za klupu Monaca

Francuski nogometni velikan Monaco otpustio je trenera Leonarda Jardima (44) zbog loših rezultata na početku ove sezone. Kao prvog favorita za njegovog nasljednika Francuzi spominju Henryja...
Vidi originalni članak

Monaco, koji je pod Jardimovim vodstvom osvojio naslov prvaka 2017. godine, a prošle sezone završio na drugom mjestu, u prvih je devet kola ove sezone osvojio samo šest bodova te se nalazi na tek 18. mjestu ljestvice.

Osim naslova prvaka Francuske, Monaco je u sezoni 2016/17. stigao i do polufinala Lige prvaka

Iz kluba su naveli kako Jardimu i njegovom stožeru žele 'sve najbolje' u daljnjoj karijeri.

- Pod Jardimovim vodstvom ispisali smo neke od najljepših stranica u povijesti ovog kluba i on će uvijek biti dio naše obitelji - objavio je dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

SKUPA POBJEDA Martial golom spasio Mourinha, ali stajao United 9 milijuna €...

Jardim je u Monaco stigao u ljeto 2014. te je s klubom imao ugovor do 2020. godine, no na početku ove sezone se pokazalo kako su ovoljetni odlasci Thomasa Lemara (Atletico Madrid), Fabinha ( Liverpool) i Joaoa Moutinha (Wolverhampton) bili preveleki hendikep za nastavak niza odličnih rezultata.

Iz Monaca još nisu objavili me Jardimova nasljednika, a francuski mediji kao najvećeg kandidata ističu bivšeg napadača tog kluba i francuske reprezentacije Thierryja Henryja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • propo.ko.žeton 11.10.2018.

    Prodaj bilo kojem klubu 7-8 najboljih igraca u dvije sezone a nikog postenog nedovedes ishod bi bio isti,trener je najmanje kriv.

  • daki24 11.10.2018.

    Pravi izbor za klupu Monaca, zna događanja u klubu, a iskustva je stekao u belgijskoj reprezentaciji. Sve u svemu pametan potez obje strane.

  • Kum Amte 11.10.2018.

    Dobar trener za miran klub sa jasnom vizijom, najmanji krivac za trgovačko-sajamsku politiku kluba-kupi anonimusa,guraj i vatru pa prodaji.Sve je to Monaco moga izbjeć da su kupili na 2,3 pozicije malo iskusnije,dokazane igrače ali šta je tu je

Komentiraj...
Vidi sve komentare