To je to što me zanima!

Jarmolenko ne mari: Coca-Cola, Heineken... Ma, svi mi se javite

Kapetan Ukrajine vidio je mjesta za poslovni potez pa nasmijao sve kada je pozvao sponzore da mu se jave. Nakon Čerčesova, Ukrajinac je malo popravio sliku Coca-Cole i Heinekena
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo ne pije Coca-Colu, Paul Pogba ne pije Heineken... Zvjezdani dvojac svojim potezima narušio je sliku sponzora Eura 2020 u 12 gradova, no zato su tu neki da ju poprave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potezi izbornika Rusije Stanislava Čerčesova ili sada kapetana Ukrajine Andrija Jarmolenka možda nemaju toliki utjecaj u svijetu dionica kao onaj Ronalda, ali zato su zericu zabavniji. Kada je Portugalac maknuo Coca-Colu sa stola i umjesto nje stavio vodu, dionice svjetskog poslovnog diva pale su za četiri milijarde dolara.

No, zato je Čerčesov nasmijao milijune diljem svijeta, a njegov primjer slijedio je i ukrajinski nogometni velikan Andrij Jarmolenko.

- Vidio sam Ronalda da stavlja ovako Coca-Colu, pa stavljaju Heineken... Svi vi, javite mi se - nasmijao se Jarmolenko dok je oponašao Ronalda i Pogbu tijekom presice nakon pobjede Ukrajine nad Sjevernom Makedonijom 2-1, utakmice u kojoj je zabio, a onda i asistirao Jaremčuku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mjesta za poslovni potez uvijek ima, pogotovo kada si glavna faca ukrajinske reprezentacije. A što je teško kada ti je izbornik Andrij Ševčenko.

Uefa je na sve poteze igrača šutjela pa puknula: Neće se više nitko petljati u naše sponzore!

Tko god ubuduće takne bočice na press konferencijama, pa i zbog žeđi, morat će platiti kaznu. Iz Uefe su poručili kako bi nogometni savezi morali informirati svoje igrače o obvezama koje moraju poštovati dolaskom na Euro. Ako ubuduće netko prekrši pravila, kaznu će morati platiti Savez, a ne pojedinci.

Ipak, Jarmolenkov potez je bio zabavnog karaktera pa nekako sumnjamo da će ga stići ruka Uefe...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nino 566842 18.06.2021.

    Nek stavi kplus pivo toplo na stol eksa casu rakije i potuce se na cajke i proplace i zbari neku laku zensku.

  • mexpert 18.06.2021.

    normalan čovjek....

  • 18.06.2021.

    Sve nesto mislim da je ronaldo na presici mrko pogledao vodu ljudi bi prestali piti vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare