To je to što me zanima!

Jarni optimističan: 'Bijeli’ traže put za Europu

Rijeku smo dobro proučili, gledali smo baš sve njihove pripremne utakmice i oni za nas nemaju tajni - rekao je Jarni
Vidi originalni članak

Samo tri dana ostala su do utakmice s Rijekom koja bi umnogome mogla odrediti sudbinu momčadi Hajduka u drugom dijelu prvenstva. Riječani “bježe” četiri boda i u slučaju eventualnog neuspjeha Hajduk bi se miljama udaljio od drugog mjesta, a jedina prava šansa za nastup u Europi sljedeće godine ostao bi Kup. Jedino što u ovim teškim trenucima može ohrabriti navijače je optimizam trenera Roberta Jarnija. Iako protiv Rijeke ne može računati na nekoliko važnih igrača, Jarni ni ne pomišlja o alibiju za neuspjeh:
- Žute kartone imaju Linić i Ljubičić, a zbog ozljeda neće biti Kalinića, Čopa i Sablića, a možda i Tudora. Ali nema veze, mene zanimaju samo zdravi igrači. Rijeku smo dobro proučili, gledali smo baš sve njihove pripremne utakmice i oni za nas nemaju tajni - rekao je Jarni.
Čelnici kluba odlučili su da se ubuduće intervjui s igračima dogovaraju sa sportskim direktorom Tomislavom Ercegom. Mislili su valjda u Hajduku tako barem dijelom popraviti odnose s medijima, koji su na razini prvobitne zajednice. Ali u splitskom klubu su duboko ukorijenjeni truli odnosi, i međusobni i s medijima, te je zapelo već na prvom koraku. Ercega nitko ne može dobiti jer mu je stalno isključen mobitel.


JARNI NE ŽELI OTKRIVATI SASTAV
Napadački tandem protiv Rijeke bit će Verpakovskis i Rukavina. Kao što je i najavio, Jarni je u razgovoru s novinarima potvrdio da će protiv Rijeke zaigrati vjerojatno isti sastav kao i protiv Boteva.
- Vjerojatno, ali nemojte me, molim vas, ubuduće pitati za sastav, ne želim ga otkrivati.

VIŠE OD 1.000 RIJEČANA NA POLJUDU
Hajduk će se morati dobro pripremiti za organizaciju subotnje utakmice koja bi se mogla pretvoriti u utakmicu visokog rizika. U Poljudu su zaprimili više od 500 zahtjeva Armade za ulaznicma, a prema riječkim izvorima, put Poljuda zaputit će se još najmanje toliko Riječana.

DOBRA VIJEST:
Igor Tudor se priključio zadnjim treninzima i konkurirat će za momčad protiv Rijeke.

LOŠA VIJEST:
Hajduk će u iduća 42 dana odigrati čak 11 utakmica, što će u slučaju sporijeg povratka u momčad ozlijeđenih igrača umnogome utjecati na rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare