To je to što me zanima!

Jarunčani misle ozbiljno: Na put prema prvoj ligi vodit će ih Jerko Leko i Kristijan Polovanec

Nakon što su osvojili 3. HNL središte i potom u dodatnim kvalifikacijama izbacili Ždralovo i Belišće Jarun je izborio 2. HNL. A tamo će ih voditi bivši reprezentativac Hrvatske Jerko Leko. Pomoćnik će mu biti Polovanec
Vidi originalni članak

Ambiciozni i vrijedni predsjednik Jaruna Grgur Jolić zasukao je rukave i počeo slagati igračku i trenersku križaljku nakon povijesnog plasmana u Drugu ligu. Jarun ove godine slavi 100 godina i naslov prvaka u 3. HNL najljepši je dar za sve Jarunove navijače. Po plasmanu u 2. HNL klub je napustio trener Denis Bezer, a na njegovo mjesto stići će Jerko Leko s pomoćnikom Kristijanom Polovanecom. 

Jerko Leko je vodio juniore Lokomotive, potom je kratko zasjeo na klupu Hrvatskog dragovoljca, a nakon odlaska Gorana Tomića sjeo je na klupu prve momčadi Lokomotive. U 11 utakmica na klupi Lokosa imao je dvije pobjede, dva remija i sedam poraza, a presudili su mi porazi od Šibenika (4-0) i Osijeka (3-0). 

Zajedno s Lekom u Jarun bi trebalo stići nekoliko mladih Lokomotivinih igrača na posudbu, kako bi klub bio što konkurentniji. Naravno, predsjednik Jolić tek je počeo s kadrovskom križaljkom i za očekivati je da Jarun u drugoj ligi neće plesati samo jedno ljeto. No, ruku na srce, razlika između treće i druge lige je ogromna i Jarun će morati dovesti najmanje pet, šest igrača kako bi bili konkurentni.

Koliko je Jarun dobro radio najbolje će se vidjeti u prvom kolu kada Jarunčani gostuju u Dugopolju. Inače, momčad koja je izborila plasman u drugu ligu već su napustili Mislimi, Tomšić, Čičković… Jedan od najboljih igrača prošle sezone Ivan Baraban, koji u devet sezona u Prvoj HNL ima čak 162 nastupa, ostao je u Jarunu i upravo će on predvoditi momčad prema što boljem plasmanu.

Jarun slavi 100 godina, momčad je u drugoj ligi, na klupu stiže Jerko Leko zajedno s pojačanjima... Lijepe vijesti za sve navijače Jaruna, koji su poznati kao izrazito vjerni...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Blaž Bahat 06.07.2021.

    Ždralovo pa Belišće? Stavljam glavu na panj da sam bio uvjeren da su prije Belišća igrali s Mladosti iz Ždralova. Ali zato i čitamo 24 sata, da se informiramo i naučimo nekaj. Hvala na informaciji.

  • John Doe Jr. 05.07.2021.

    prije će biti na putu lige srednjih škola

  • Žuja__1 05.07.2021.

    To za nagradu treneru koji ih je uveo u 2.hnl? Svima takvim želim brzo ispadanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare