To je to što me zanima!

Jasko: 'Nek se javi netko bolji' Kukoč: 'Zanima me taj posao'

Ako ima netko bolji, neka se javi, rekao je Jasmin Repeša nakon ispadanja u osmini finala SP-a u košarci. Netko se javio. I to hrvatska košarkaška legenda Toni Kukoč
Vidi originalni članak

Možda me i zanima posao izbornika reprezentacije, rekao je Kukoč u intervjuu za Tportal.

Naš proslavljeni košarkaš već je radio s hrvatskom reprezentacijom. Dok je izbornik bio Joke Vranković u dva je navrata, 2010. i 2011., po tjedan dana dolazio pomoći svojim znanjem i savjetima.

- Izbornik želim biti samo ako su uvjeti dobri i ozračje zdravo. To je sve od mene na tu temu - kaže Kukoč, koji je pratio igru naše reprezentacije na SP-u.

- U odnosu na EP u Sloveniji gdje se osjećala povezanost igrača, u Španjolskoj toga nije bilo. To se dobro vidjelo i na TV-u. Gledao sam utakmicu protiv Francuske i gotovo cijelu protiv Argentine. Što sam vidio? Moje je mišljenje da se nešto dogodilo unutar momčadi. Možda nešto između trenera i igrača... Očito je bilo trzavica. Igrali smo bez ideje - kaže Kukoč, dodavši da se naši nisu borili jedan za drugoga.

- Nije bilo povezanosti ni u obrani, ni u napadu, a to se najbolje vidjelo protiv Filipina i Senegala - rekao je Toni.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kaj ti stara 13.09.2014.

    isto ko i kovac...i njegov brat robert

  • More22 13.09.2014.

    Nikad se u povijesti nije pokazalo da je izvrstan igrac bio isto tako i dobar trener.Svaka cast Kukocu.....bija mi je idol,ali ne vjerujem da bi napravio ono nesro.Velimir Perasovic se vec dokazao kao trener,a uz to i sta je bio dobar igrac zavrsio je i trenersku skolu i sad nedavno proglasen za najboljeg trenera.

  • ČILI 12.09.2014.

    o toniju sve najbolje...zaista ima ljudi koji ništa ne poštuju...trener, što da ne, neka proba...u istoj situaciji je bio i đorđević...sad ga hvale na sva usta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare