To je to što me zanima!

Jasmin Repeša i Kruno Simon zakasnili na utakmicu Unicaje!

Dvojac je u Hrvatskoj rješavao dokumentaciju za dobivanje radne dozvole. Trebali su se vratili avionom u Španjolsku, ali zakasnili su. Zato neće biti na utakmici Eurolige
Vidi originalni članak

Trener Unicaje Jasmin Repeša i jedan od najboljih igrača španjolske momčadi Kruno Simon u četvrtak ujutro trebali su avionom iz Hrvatske odletjeti u Malagu gdje u 20 sati njihova Unicaja igra posljednje kolo Eurolige protiv Chalona. 

No, Repeša i Simon zakasnili su na avion i propustit će utakmicu! Susret protiv Chalona u posljednjem kolu Eurolige vodit će pomoćni trener Curro Segura. Klub je na službenoj stranici objavio kako je dvojac u Hrvatskoj rješavao potrebnu dokumentaciju za dobivanje radne dozvole u Španjolskoj.

No kako se to odužilo, propustili su jutarnji let i nikako nisu bili u mogućnosti iskombinirati da stignu u Malagu prije ponoći. Repeša i Simon ostat će u Hrvatskoj, a Unicaja je ionako izborila prolaz u TOP 16 Eurolige.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mario72 14.12.2012.

    Trebali su to počet sređivat prošle godine da bi ove stiglo se i to riješit.

  • MarkoSinovcic 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • smak svijeta 13.12.2012.

    A Unicaja rasturila 30-ak razlike! Pa vidi se da je simon nedostajao jako !

Komentiraj...
Vidi sve komentare