To je to što me zanima!

Jasmin Repeša: Ova utakmica nama nije pitanje života i smrti

Cedevita i Partizan sutra u 20 sati igraju polufinale ABA lige u beogradskoj Areni. Na današnjoj konferenciji za medije Jasmin Repeša najavio je borbu za finale
Vidi originalni članak

Ovo je najveća nepravda u posljednjih desetak godina, dramatizirao je Jasmin Repeša dan uoči polufinalne utakmice ABA lige protiv Partizana.

Jasku je zasmetalo to što su i generalni menadžer ABA lige Roman Lisac i voditelj press-konferencije u beogradskoj Areni najavili utakmicu Partizana i Cedevite. A Repešina je momčad bolje plasirana, pa je smatrao da ju je trebalo navesti prvu.

- Mi ćemo tu otežavajuću okolnost pretvoriti u izazov - rekao je trener Zagrepčana.

Iako Cedeviti dodatna motivacija ne treba. Okusila je Euroligu prošle sezone, a sad se pokušava vratiti u nju prvi put otkako je ABA liga postala jedino izlučno natjecanje za nju.

- Treba paziti da psihološki moment utakmice ne izazove kontraefekt - dodao je Jasko, pa prokomentirao apokaliptična predviđanja Partizanove sudbine u slučaju da se ne plasira u Euroligu.

- Partizan je jučer, danas i sutra. Nije jedna utakmica povijest. I mi ovu utakmicu doživljavamo jako bitnom, ali nije to pitanje života i smrti.

Cedevita je jedini put na Final Fouru bila prije dvije godine u Tel Avivu, kad joj je Maccabi, prolaznik kroz ABA ligu, onemogućio prvi trofej. U Beogradu ima drugu priliku da ispiše povijest.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • strmi007 24.04.2014.

    Sretno CEdevita

Komentiraj...
Vidi sve komentare