To je to što me zanima!

Javi Martinez: Ne vidim se u Barceloni, ostajem u Bilbau...

Nogometaš Athletica i španjolske olimpijske reprezentacije Javi Martinez prekinuo je špekulacije oko odlaska odbacivši mogućnost transfera u Bayern ili Barcelonu...
Vidi originalni članak

Za nogometaša Baskijskog kluba već dugo postoji jasan interes Bayerna i Barcelone, a Bavarci su navodno uputili i službenu ponudu od 25 milijuna eura. No, iz Athletica su ih brzo "ohladili" odgovorom kako za Martineza traže okruglih 40 milijuna eura. Sva daljnja nagađanja o klubu za kojeg će nastupati naredne sezone otklonio je sam igrač.

- Sve do kraja mog ugovora, dakle do 2016. godine, vidim se isključivo u Athleticu. Ne vidim se niti u Barceloni – poručio je Martinez koji se ovim izjavama poželio "maksimalno fokusirati na nastup na Olimpijskim igrama" gdje španjolska naslovu svjetskog i europskog prvaka želi pridodati i zlatno olimpijsko odličje.

Njemački mediji, pak, u petak tvrde da su iz Bayerna nakon odbijenice Athletica svoju pozornost usmjerili na veznjaka Bayera iz Leverkusena i njemačkog reprezentativca Larsa Bendera. Sportski direktor minhenskog kluba Mathias Sammer pokušat će ući u pregovore oko njegova eventualnog prelaska na Allianz Arenu premda je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge jučer (srijeda) izjavio kako je prijelazni rok za njih završen.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ŠimeŽunić 13.07.2012.

    što se to dešava da igraci izbjegavaju barcelonu !!

  • korisnik6 13.07.2012.

    Jel moram uopće reći da je sam Javi demantirao ovu izjavu prije nego što su naši mediji uspjeli napisati ovaj članak? Ili nema smisla? :)

  • MILF Hunter 13.07.2012.

    Cigane, ni ne trebaš nam.. Samo bi čistio kopačke u Barci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare