To je to što me zanima!

Javila se Sampaolijeva 'žrtva': Nisam kuharica, nego pjevačica

Taj je selfie nastao kada mi je Jorge Sampaoli na moju molbu učinio uslugu i fotografirao se sa mnom u predvorju jednog hotela u Rusiji. Nemojte koristiti moj imidž da bi ste rekli da sam kuharica, rekla je Melisia
Vidi originalni članak

Nakon što je argentinski izbornik Jorge Sampaoli (58) optužen za napastovanje kuharice u reprezentativnom kampu, priča je dobila epilog. Predsjednik Argentinskog saveza Claudio Tapia prvo je sve demantirao:

- Vjerujem u njegovu iskrenost. Imamo sjajan odnos i znam kakva je osoba. To su laži i zlonamjerne priče. Kažu i da sam ga otpustio, to su izmišljotine - rekao je Tapia.

SKANDAL SA SAMPAOLIJEM Argentina ostaje bez izbornika zbog seks afere s kuharicom?!

Potom se oglasila i žena koja se našla u središtu skandala:

- Želim istaknuti da nisam kuharica, nego pjevačica, a argentinski me izbornik nikada nije napastovao! Taj je selfie nastao kada mi je Jorge Sampaoli na moju molbu učinio uslugu i fotografirao se sa mnom u predvorju jednog hotela u Rusiji. Nemojte koristiti moj imidž da bi ste rekli da sam kuharica - jasna je bila pjevačica Melisia na Twitteru.

Fotografije su nastale za vrijeme boravka argentinske reprezentacije u Rusiji u studenom, kada su te dvije momčadi igrale prijateljsku utakmicu. Svima u argentinskom taboru je laknulo.

Njihov izbornik ne druži se s kuharicama, već sa pjevačicama...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 13.06.2018.

    Dao on njoj mikrafon neka pjeva

  • DraženMuhvić 13.06.2018.

    Kaže nije kuharica?! A viđe miksera!

  • Golfgti230 13.06.2018.

    Liznuo je ovo ćelavi naravno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare