To je to što me zanima!

Hajduk se mora riješiti balasta i odriješiti kesu za ugovor Livaje

Livaja i Kalinić ovoj momčadi podižu ne samo kvalitetu, nego i samopouzdanje. Bolje je platiti jednoga Livaju, nego dvojicu igrača poput primjerice Samuela Eduoka...
Vidi originalni članak

Statistika nam otkriva kako je današnja matineja s Lokomotivom u Kranjčevićevoj bila ukupno 13. susret Paola Tramezzanija na klupi Hajduka, i baš u svim susretima, osim protiv Dinama, Hajduk nije izgubio kad je prvi poveo. Nije ni danas, a za vodstvo se pobrinuo Marko Livaja koji je još jednom potvrdio da je ne jednu, nego dvije klase iznad razine igračkog kadra u HNL-u.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 75

  • bobiii 04.04.2021.

    Hajduk se ne želi kockati i odlučno grabi prema trećem mistu koje garantira nastup u kvalama ECL. Prednost Gorice se prepolovila,samo u zadnja 4 kola Hajduk je uzeja 10 bodova,a Gorica 2 boda. Ostalo je samo 9 bodova fore,a Hajduk ima 2 utakmice manje. Kad odradi zaostale utakmice Hajduk će biti na samo 3 boda iza Gorice koju dočekuje u Splitu. Domaćom pobidom Hajduk preuzima treće misto i nastup u ECL.       Plan je ući u grupu ECL i prezimiti,na taj način zaraditi par miljuna eura,popraviti klupske koeficijente i bitno dići cijene igračkom kadru. Samo tako se može do naslova u idućim godinama!

  • Sharky07 04.04.2021.

    Polako, kad budu pravi, sljedećih godina Hajduk dominira hnl... lako za pare, ima se....

  • Vladovladić_1 04.04.2021.

    Kad se igra odgođene utakmica protiv agregata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare