To je to što me zanima!

Je li moguće?! Rijeka uredno prima golove na isti način...

Protiv Slaven Belupa, Milana i Rudeša Rijeka je primila gol tako da je lopta iz kornera nabačena na prvu stativu, potom je igrač glavom proslijedi na drugi, a tamo - nema nikoga od Riječana
Vidi originalni članak

Mjesto radnje - Koprivnica. Protivnik Slaven Belupo. Korner za domaće, a loptu uzima Bouadla. Kratak zalet, lopta leti do Peića, a ovaj je glavom prebacuje na drugu stativu, gdje nema nikoga od Riječana. Naravno, gol. Matjaž Kek samo je nemoćno gledao. U redu, dogodi se, no za aktualnog prvaka Hrvatske, ovakve situacije morali bi rješavati lakoćom.

Pet dana kasnije mjesto radnje je San Siro. Protivnik Milan. Domaćini su izveli korner, Bonucci je pokušao pucati, no zapravo je idealno asistirao u prazan prostor gdje opet nema nikoga od Riječana, a Mussachio zabija za 2-0. I ovaj put nedopustivo je da nitko od riječkih braniča ne stoji na pet metara od gola.

Pametan uči na tuđim, budala na svojim pogreškama, stara je narodna izreka, no teško je Riječane staviti u kategoriju budalastih, a još teže u onu pametnih. Jer, očito, oni iz pogrešaka nisu naučili - ništa. Ovaj put mjesto radnje je Kranjčevićeva, a protivnik Rudeš. Domaći izvode korner, Kamenar prebacuje loptu na drugu stativu za Budimira, koji, neometan, zabija za 1-1.

I sve bi bilo dobro da to nije stara boljka Kekove momčadi i teško je povjerovati da u tim trenucima njegova momčad izgleda toliko dekoncentrirano da primaju golove na ovaj, slobodno možemo reći, jeftin i glup način. Sljedeće kolo, 14. listopada, Rijeka gostuje kod Istre, i Raić-Sudar, trener Puljana, ako ništa, može biti prilično siguran da mu je korner 70 posto gola. Barem može probati. Recept je jednostavan. Korner na prvog igrača, ovaj prebaci loptu na drugu stativu, gdje, tako je pokazala praksa, nema nikoga.... Ako je prošlo tri puta u osam dana, zašto ne bi i četvrti....

Idi na 24sata

Komentari 17

  • alcapone123 02.10.2017.

    I šta sad? Rijeka je uništila Rudeš i priči je tu kraj.....sad bi mogli svima analizirati zašto su dobili takav ili onakav gol.

  • juniorx 02.10.2017.

    Lakše su prebolili i odlazak Andrijaševića,Bezjaka,Ristovskog...ali Mitrovića nisu..

  • mihic82 02.10.2017.

    Ja znam tko im nije dao gol....

Komentiraj...
Vidi sve komentare