To je to što me zanima!

Je li ovo gol sezone? Majstor bombom utišao 40 tisuća ljudi

BOMBETINA Ovo, dakako, kandidira i za gol sezone, ne samo u La Ligi, nego i šire. 'Žuta podmornica' je na kraju pobijedila 3-0, a sjajni Fornals asistirao za treći gol u 89. minuti
Vidi originalni članak

Preko 40 tisuća ljudi na stadionu, vrući Baskijci i vječno neugodan teren San Mamesa čine skupa težak zalogaj i za strašnu Barcelonu i Real Madrid.

Athletic Bilbao ne pada baš lako na svom terenu, pogotovo u velikim utakmicama i da bi se njih otključalo, potrebna je uglavnom genijalnost.

Remek djelo baš tamo izveo je Villarrealov najbolji igrač Pablo Fornals (22) koji je s 40 metara u 65. minuti zavalio takvu golčinu da se sirotom Simonu na golu Athletica i dalje vrti. 

>>> VIDEO pogledajte OVDJE

Ovo, dakako, kandidira i za gol sezone, ne samo u La Ligi, nego i šire. 'Žuta podmornica' je na kraju dobila 3-0, a sjajni Fornals asistirao za treći gol u 89. minuti.

Fornals je veznjak novog španjolskog vala, naravno, tehnički savršen, što i dokazuje ova bombetina na San Mamesu.

Vješti razigravač ima već jednu utakmicu za 'furiju' i ovakvi igrači uvijek su na cijeni. Transfermarkt ga cijeni na 25 milijuna eura i njegova vrijednost trebala bi rasti s vremenom.

Navijači su odmah poludjeli. 

Oh, Pablo, ti bezobrazniče, pišu mu po Twitteru...

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Baine 28.09.2018.

    A nakon utakmice s Romom, svi su rekli "Milan se probudio" Hahahaha A hebiga niti novi Pirlo im ne pomaže, a niti novi Nesta hahahaha

  • umjereni pacifist 28.09.2018.

    prekrasan gol, ali ako je to 40 metara onda je njihov stadion dug 160 metara

  • DraženČičak-GTi 28.09.2018.

    Au.

Komentiraj...
Vidi sve komentare