To je to što me zanima!

PSG tvrdi da je pogurao Barcu: Uefa neće kazniti suca Deniza

Kad nešto pođe po zlu o tome razgovaramo, ali ne postavljamo pitanje suspenzije. To bi bilo kao da se igrače kažnjava za promašene penale, rekao je prvi čovjek Uefe Alekander Čeferin
Vidi originalni članak

Nećemo kazniti suca utakmice Barcelona - PSG, jer mi suce ne kažnjavamo, izjavio je predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin na marginama kongresa "Nogometni razgovori", koji se održava u Estorilu. 

- Kad nešto pođe po zlu o tome razgovaramo, ali ne postavljamo pitanje suspenzije. To bi bilo kao da se igrače kažnjava za promašene penale - rekao je Čeferin.

Njemački sudac turskog porijekla Deniz Atekin našao se na udaru kritika, prvenstveno od vodstva francuskog kluba, nakon što je Barcelona svladala PSG sa 6-1 i nadoknadila zaostatak 0-4 iz prve utakmice, a spornima su se pokazali dosuđeni penali za Katalonce te nedosuđeni za gostujuću momčad.

No nakon analiza bivših sudačkih stručnjaka, sporan je mogao biti samo onaj nedosuđeni penal na Di Mariji, iako je i to malo nategnuto jer je Mascherano udario igrača nakon što je ovaj udario loptu.

Penali na Neymaru i Suarezu teško da se mogu gledati kao na sudačke pogreške. Potvrdio je to bivši sudac za najtiražniji španjolski sportski list Marcu, kao i Mateo Beusan koji je analizirao suđenje u HRT-ovoj emisiji stadion.

Vodstvo PSG-a poslalo je prvom čovjeku Uefe pismo u kojem su analizirali pogreške suca za koje smatraju da su utjecale na konačan ishod dvoboja, a predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi je o tome javno progovorio za dnevnik Le Parisien.

- Ne možemo se oteti dojmu da bi ishod dvoboja bio drugačiji da je sudac bolje vidio. Svi su vidjeli prekršaj za penal na Di Mariji kojim smo mogli smanjiti na 3-2, a nemojmo zaboraviti da prekršaj na Suarezu za penal nije postojao - izjavio je Al-Khelaifi.

Evo penala koji 'nije postojao' prema prvom čovjeku PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • sena2 22.03.2017.

    Sjetite se zabrane uefe Barceloni kad je muljala sa maloljetnicima!!Dali su im vremena da si nakupuju igraca i onda kao zabrana!!Kada se kazna izrece treba da stupi ODMAH NA SNAGU!Real i Atletico takodjer! Vidi se na cijoj strani igra UEFA! Beusan?Ne bih ga komentirao jer ce me OVI ODMAH blokirati!

  • bokipula 22.03.2017.

    Kako je igrao psg kao picke bolje da je barca prosla ali ljudi ajmo bit realan penal bar jedan je trebao svirati psg bar jedan ona ruka cista ko kuca sve snimke svijeta se mogu vrtjeti i uvijek ce biti ruka

  • nokia010 22.03.2017.

    Posle one bruke jos gore su se obrukali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare