To je to što me zanima!

Je'n, dva, tri - pljuska! Ovako je Caktaš postao Mijo 'Triskaš'

Dinamo je na Poljudu slavio protiv Hajduka s 1-0, a derbi kao derbi, nije mogao proći bez tenzija. Veznjak 'bilih' Mijo Caktaš izgubio je živce i zaradio crveni karton petnaestak minuta prije kraja utakmice
Vidi originalni članak

Probao je jednom, pa drugi put nije uspio, ali treći je put Caktaševa ruka pogodila lice Ivana Šunjića, a Damir Batinić je bez razmišljanja pokazao veznjaku Hajduka crveni karton.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Znao je Mijo Caktaš odmah što je napravio i priznao pogrešku, a oko njega su se okupili igrači obje momčadi i krenula je mala prepirka. U 77. minuti je važan igrač 'bilih' morao napustiti teren, a oko mjesta gdje je ležao Šunjić malo je 'zaiskrilo' između suprotstavljenih strana. No, sve je prošlo bez većih incidenata.

- Šunjić je Caktaša navlačio nekoliko metara i po tome ispao pametan. Miji će to sigurno biti dobra lekcija - rekao je Oreščanin nakon utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog svojeg će poteza Caktaš dobiti najmanje dvije utakmice kazne te ga Oreščanin sigurno neće imati na raspolaganju u možda i ključnim utakmicama u borbi za Europu protiv izravnih konkurenata. Prvo na Poljud dolazi Osijek, a nakon toga 'bili' gostuju na Kranjčevićevoj kod Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • burek. 04.04.2019.

    mijo "triskaš"? jel samo meni ovo loša baza

  • IvanGajski_1 04.04.2019.

    Kmeeee

  • Exterminator 03.04.2019.

    Hajduk se diže ! I meni isto , i to na Mirticu Šurjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare