To je to što me zanima!

Jedan Cibonin "plej" mora na dijetu, a drugi još čeka papire

NESPREMNI SU Danas u 19 sati u Domu sportova hrvatski derbi u regionalnoj ligi igraju Cedevita i Cibona, a ‘vukovi’ imaju golemih problema s organizacijom igre...
Vidi originalni članak

Mi smo loši, konstatirao je Slaven Rimac nakon teške pobjede Cibone nad slovenskim Tajfunom, jednim od autsajdera ABA lige. A najveći dio problema počiva na organizaciji igre.

Amerikanac Corey Fisher doveden je kao glavni plejmejker, ali uoči ove sezone zbog ozljede nije igrao osam mjeseci i još evidentno ima višak kilograma. 

Dominik Mavra mirovao je pet mjeseci i daleko je od idealne forme, a mladi Slovenac Žan Mark Šiško još nije dobio izlazno pismo iz Olimpije, iako se već dva mjeseca zna da dolazi u Cibonu.

- Olimpija osporava njegovu registraciju, a Fiba će donijeti odluku za nekoliko dana pod kakvim će uvjetima prijeći. Smatramo da imamo prava na njega bez odštete jer on s Olimpijom više nije imao ugovor - rekao je Aco Petrović i dodao da je klub tek prije dva tjedna mogao zatražiti izlazno pismo jer se do tada još na arbitražnom sudu vukao slučaj američkog prolaznika Justina Hamiltona.

Devon Gaulden-Saddler, koji je došao pomoći na treninzima, ovih će dana napustiti klub, ali ključ za Ciboninu sezonu je dolazak u formu Coreyja Fishera.

- S njim imamo dvomjesečni ugovor prije nego što se aktivira ugovor do kraja sezone. Ima još mjesec dana da se dovede u red i pokaže znakove života - kaže Aco

Idi na 24sata

Komentari 1

  • strmi007 06.10.2015.

    Cibona dobija,ako ima Ukić dopusti

Komentiraj...
Vidi sve komentare