To je to što me zanima!

Jedan Crnogorac otišao, drugi je stigao u Rijeku - na posudbu

Rijeka se u dosta izmijenjenom sastavu priprema za drugi dio sezone u kojemu će pokušati obraniti naslov u Kupu, a u kadar momčadi Matjaža Keka stigao je i malo poznati crnogorski bek Momčilo Raspopović
Vidi originalni članak

Nakon odlazaka čak petorice igrača početkom godine (Gavranović, Vešović, Mišić, Elez, Matei), Rijeka se okrenula jačanju kadra za drugi dio sezone. Stigli su Antonio Čolak iz Hoffenheima i João Escoval iz Istre 1961, a u ponedjeljak i - Momčilo Raspopović (23).

Nakon Radomira Đalovića i Marka Vešovića, on je treći Crnogorac koji će u novije vrijeme igrati za riječke bijele, a stigao je na posudbu do kraja sezone iz tamošnjeg prvaka, podgoričke Budućnosti. Tržišna mu je vrijednost, prema Transfermarktu, 350.000 eura.

- Presretan sam što sam došao u klub kao što je Rijeka. Tu su igrali moji sugrađani Đalović i Vešović koji su mi ispričali sve najljepše o Rijeci kao klubu i gradu. Oni su ostavili dubok trag ovdje i nadam se da ću krenuti njihovim stopama - rekao je novi igrač Rijeke.

- Hvala ljudima koji su me doveli i ukazali mi povjerenje. Na meni je da radim i da se dokažem u najboljem svjetlu. Nadam se da ću opravdati očekivanja - zaključio je Raspopović, koji primarno igra na poziciji desnog beka, ali može popuniti i druga mjesta u obrani.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 16.01.2018.

    Pošto mu je jutarnji briefing točno u podne, teško da će što postići u Rijeci.

  • Bili_Vukovarac 16.01.2018.

    Rijeka nema niti jednog riječanina, dinamo nema niti jednog purgera. Bitno da se nama stalno sere zbog broja splićana, a barem ih imamo

  • BOGOLJUB ATEJISTA 15.01.2018.

    Svoj svome

Komentiraj...
Vidi sve komentare