To je to što me zanima!

Jedan od najboljih hrvatskih trenera pronašao novi klub

Bit će mu ovo čak 13. klub u karijeri. Vodio je Fenerbahce, Maccabi Tel Aviv, Cibonu, Tau Ceramicu, Valenciju, okušao se u Rusiji i Kini, bio pomoćnim u Atlanta Hawksima i Memphisu, a od 2001. do 2005. godine bio je izbornik hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

Mnogi ga priželjkuju na klupi reprezentacije, posao mu je nudio i sportski direktor Aleksandar Petrović, no odbio je. Za to vrijeme pronašao je novi posao.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaških trenera Neven Spahija (60) preuzeo je klupu talijanskog prvoligaša Venezije, a za vikend će debitirati protiv Pesara na čijoj klupi sjedi legendarni Jasmin Repeša. Prva utakmica i odmah hrvatski derbi. 

Bit će mu ovo čak 13. klub u karijeri. Vodio je Fenerbahce, Maccabi Tel Aviv, Cibonu, Tau Ceramicu, Valenciju, okušao se u Rusiji i Kini, bio pomoćnim u Atlanta Hawksima i Memphisu, a od 2001. do 2005. godine bio je izbornik hrvatske reprezentacije. Posljednji klub bila mu je Baskonija.

Osvajao je španjolsku, hrvatsku, litavsku i tursku ligu, no ovaj put ga čeka puno teži zadatak. Venezia se nakon 18 kola nalazi na devetom mjestu s 18 bodova i omjerom 8-10 i u nizu je od četiri poraza. Glavni cilj je osmo mjesto koje vodi u doigravanje, a ono je udaljeno dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare