To je to što me zanima!

Jedna litra, jedna kuna: Popij pivo i kupi Medveščaku igrača!

Kupnjom piva navijači će donirati kunu u fond za kupnju pojačanja do kraja siječnja uoči početka doigravanja. U klubu misle da će u dva mjeseca skupiti dovoljno novca
Vidi originalni članak

Otići na utakmicu Medveščaka, najesti se dobrog hot-doga i popiti pivo postala je uobičajena zabava mnogim Zagrepčanima. No od sljedećeg tjedna navijači 'medvjeda' pomoći će voljenom klubu da još jači dočeka početak doigravanja, u koje će se Medveščak, kako svi vjeruju, sigurno plasirati.

U suradnji s Panom, jednim od glavnih sponzora kluba, svaki će navijač kupnjom piva Maxi Pan u plastičnoj boci od litru s natpisom 'Kuna za medvjede', donirati kunu u fond za kupnju novog igrača u siječnju. Pivo će se moći kupiti u trgovinama i bit će u prepoznatljivoj ambalaži.

Još se ne zna hoće li se sakupljeni novac potrošiti na beka, krilo ili golmana jer će to odlučiti struka, a ovisit će i o trenutačnom stanju s ozljedama.

U klubu računaju da će u nekoliko mjeseci skupiti dovoljno novca za novog igrača, koji će potpisati ugovor do kraja sezone.

- Ako bude nedostajala koja kuna, dodat će pivovara ili klub - rekao je član uprave Marko Belinić i dodao kako su im ideju o takvoj akciji dali neke klubove iz NHL-a. 

Amerikanci i Kanađani na razne načine pokušavaju približiti navijače klubovima, pa je Medveščak također želio svoje 'drukere' dodatno uključiti u rad kluba.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • znas-me-znam-te 23.11.2010.

    Žuja je down!!!

  • Brčak 19.11.2010.

    uz Pan osvježi Medvešćak

  • kengur_1 18.11.2010.

    OD DANAS PIJEM SAMO PAN!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare