To je to što me zanima!

Jednoruki prvak nema poraza: Osvojio naslov prvaka u XFC-u

Neck Newell (26) pobjedom protiv Erica Reynoldsa postao je prvak u lakoj kategoriji u XFC-u. Američki borac nema pola ruke, od lakta prema dolje, ali nema ni poraz
Vidi originalni članak

Htio je odustati, ali ja mu nisam dopustila, rekla je majka 26-godišnjeg američkog borca Nicka Newella koji nema pola lijeve ruke, od lakta prema dolje.

Nick je proživljavao teške dane u srednjoj školi. Bio je u hrvačkoj momčadi, ali nije mu bilo lako. Nastavio je samo zbog majke. Ostvario je preko 300 pobjeda u srednjoj školi i na fakultetu. Danas je prvak lake kategorije u XFC-u. 

I to bez poraza. Nick je pobjedom protiv Erica Reynoldsa osvojio naslov u XFC-u. Bio je to njegova deveta pobjeda u nizu i potvrda da nije nimalo drugačiji od njih. Ali borcu kao što je Nick bilo je sve samo ne lako.

Na počeku se nitko u XFC-u nije htio boriti protiv njega. Borci su razmišljali na način da ako pobijede, bit će to samo pobjeda protiv jednorukog borca, a ako izgube, bit će to poraz koji će odjeknuti, jer izgubili su od jednorukog borca.

No Nick je pokazao da mu njegov nedostatak nimalo ne smeta. Prilagodio se na situaciju i postao prvak. Sad će možda malo više boraca ipak htjeti u oktogon s njim. Jer ako pobijede, pisat će se kako su srušili prvaka, a ne jednorukog borca...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • P3TR1C 16.12.2012.

    Kakav suplex od strane čovjeka koji nema ruku,klanjam mu se :)

  • Rabiosa 11.12.2012.

    Svaka mu čast!!! Samo naprijed!!!

  • grozni01 10.12.2012.

    Upornos i želja svaka čast želim ti još puno pobjeda !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare