To je to što me zanima!

Jeftina provokacija: U blizini hrvatskog kampa četiri 'S'

Izvan Warke, kampa u kojem su smješteni Bilić boysi, netko je na drvo čavlima zabio bijelu majicu i na ćirilici napisao četiri slova 'S'. Pokušaj jeftine provokacije...
Vidi originalni članak

Da ne bude sve idealno u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji htio se pobrinuti nečiji 'navijač', ali nije mu uspjelo. Sve je ostalo na pokušaju jeftine provokacije.

Naime, izvan Warke, kampa u kojem su smješteni Bilić boysi, netko je na drvo čavlima zabio bijelu majicu i na ćirilici napisao četiri slova 'S'. Policija stoji na skretanju za kamp, a ovo je napravljeno u šumi nekoliko stotina metara prije snaga osiguranja.

Igrači to nisu vidjeli, ali još bolje i da nisu, jer im ne treba remetiti mir i koncentraciju uoči presudne utakmice sa Španjolskom u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • user_91977 18.06.2012.

    pa ljepo je znati da nas vole i misle na nas :) ne mogu oni bez nas :)))

  • NikolaKušec 18.06.2012.

    ''Igrači to nisu vidjeli, ali još bolje i da nisu, jer im ne treba remetiti mir i koncentraciju uoči presudne utakmice sa Španjolskom u ponedjeljak.'' Znači moje pitanje novinaru glasi: Naši igrači ne čitaju 24 sata pa nije bitno kaj ti pišeš tu, ili im namjerno pokušavaš ''remetiti mir i koncentraciju uoči presudne utakmice sa Španjolskom u ponedjeljak.''?

  • croata33 17.06.2012.

    Jel se to netko od ¨naših¨ novinara iživljavao na drvetu. Čujem da je na mjestu zločina pronađena banana

Komentiraj...
Vidi sve komentare