To je to što me zanima!

Jela što je htjela! Borkinja pala vagu za skoro cijelu kategoriju!

SRAMOTA Mackenzie Dern imala je dogovorenu borbu protiv Amande Cooper u kategoriji do 52 kile. Dern je stala na vagu koja je pokazala 55.8! Kao da je uopće nije bilo briga. Borba će se ipak održati
Vidi originalni članak

UFC-ova miljenica Mackenzie Dern (24) ovaj vikend bori se protiv Amande Cooper u Rio de Janeiru. Amerikanka brazilskih korijena trostruka je svjetska prvakinja u graplingu, dvaput je osvajala prestižni Pan Ams, najveći jiu-jitsu turnir Americi što je kao Liga prvaka u nogometu.

UFC je u njoj vidio sjajnu šansu jer Mackenzie je u kombinaciji atraktivnog izgleda i renomea vrlo dobre borkinje potencijalna zvijezda. 

No na prvom pravom ispitu Mackenzie se propisno osramotila.

Borba protiv Amande Cooper dogovorena je u kategoriji do 52 kilograma. Dern je stala na vagu koja je pokazala - 55.8 kila! Što je gotovo na granici muha kategorije.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaga često donosi probleme borkinjama i borcima koji dan, dva prije borbe, uz mukotrpan trening, moraju razmisliti i kako skinuti višak, ako ga imaju. Za Mackenzie to nije dolazilo u obzir. Kao da je uopće nije bilo briga.

Očekivalo se da će Amanda Cooper, koja u UFC-u ima tri pobjede i tri poraza, odbiti borbu. Na što je imala pravo, ali ona je sve iznenadila i pristala se boriti.

Prema pravilima, oduzet će joj 30 posto honorara od čega će 20 posto pripasti njezinoj protivnici.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Ostavljat ću joj kolačiće ispred vrata

- To što je pala na vagi nije nikakav šok, ali tri i pol kile je sramota i nepoštovanje prema nama koji smo profesionalci. No neće se tako lako izvući. Borit ćemo se! - rekla je Amanda Cooper i dodala:

- Planiram joj svake večeri ostavljati kolačiće ispred sobe, teško će odoljeti. Nisam razmišljala odustati od borbe, dobit ću dio njezinog honorara i šansu istući će pred njezinim navijačima.

Mackenzie Dern ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

- Znala sam da će tako biti, došla sam mentalno i fizički spremna za borbu. Mogu pobijediti tu curu, trenirala sam previše naporno da bih podbacila - rekla je Dern.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • x00x 12.05.2018.

    Sto se spotaknula a vagu??

  • Dolan 12.05.2018.

    Dao bi joj da mi ga natuče.

  • Akull 12.05.2018.

    Zgodna je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare