To je to što me zanima!

Jelavić i Pokrivač zabili su za svoje klubove u Austriji

Hrvatski nogometaši u Austriji, Nikica Jelavić i Nikola Pokrivač, bili su strijelci za svoje klubove. Jelavić je zabio za Rapid, a Pokrivač za Salzburg
Vidi originalni članak

Oba hrvatska reprezentativca, Nikica Jelavić i Nikola Pokrivač postigla su po jedan gol u austrijskoj Bundesligi, no ipak se više radovao Nikola Pokrivač jer je njegov Red Bull Salzburg na gostovanju kod Wiener Neustadta uzeo sva tri boda. Pobijedio je austrijski aktualni prvak 3-2, a Pokrivač je u 55. minuti pogodio za 2-1. Samo dvije minute kasnije je Leitgeb bio precizan za 3-1 čime je Red Bull osigurao tri boda ove nedjelje i preuzimanje prvog mjesta na ljestvici. Pokrivač je time došao do četvrtog gola u austrijskoj nogometnoj ligi.
Jelavić je, pak, peti put zatresao suparničku mrežu, a u Linzu je LASK-u zabio već u 1. minuti. No, domaćin je nakon toga okrenuo rezultat i uvjerljivo poveo 3-1. Međutim, domaćini su se pribrali i na kraju ipak izjednačili na 3-3.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • svicarska 09.11.2009.

    BRAVO!!!!!!TO SU HRVATI...........Napredujes NIKOLA,sada si jaci a bit ces najaci,samo pusti da vrijeme ucini svoje.......Ponos i dika si nasem malom Medimorju,bez obzira sta mi zivimo u Svicarskoj,al se sjetimo na tebe.......Pise tvoja susjeda iz tvog rodnog kraja.Pozdrav tebi i tvojima od D. i A.

Komentiraj...
Vidi sve komentare