To je to što me zanima!

Jelavić izborio crveni karton, Hull ipak poražen od Cityja...

Nikica Jelavić odigrao je cijelu utakmicu za Hull, a u 10. minuti izborio je crveni karton, nakon što ga je kao zadnji čovjek obrane srušio Vincent Kompany...
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici subotnjeg programa 30. kola Premiershipa Manchester City je kao gost pobijedio Hull 2:0.

A nije dobro počelo za momčad Manuela Pellegrinija jer su već u 10. minuti ostali s igračem manje. Naime, Nikica Jelavić pobjegao je obrani 'građana', a onda ga je 30-ak metara od gola kao zadnji čovjek obrane srušio Vincent Kompany. Sudac se nije dvoumio ni trenutka te je kapetanu Cityja pokazao crveni karton.

Iako s igračem manje Manchester je poveo samo četiri minute kasnije prekrasnim golom Španjolca Davida Silve.

Imao je Hull inicijativu nakon toga, posjed lopte i nekoliko lijepih prilika za izjednačenje, ali gol nisu zabili. Kazna je stigla u 90. minuti kada je nakon asistencije Silve zabio Džeko.

Nikica Jelavić odigrao je cijeli susret, imao je nekoliko prilika, međutim mrežu nije zatreso.

City je ovom pobjedom trenutno skočio na drugo mjesto sa 60 bodova, šest manje od vodećeg Chelseaja, ali i dvije utakmice manje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ZdravkoDražić 16.03.2014.

    Pozdrav svima, ako netko traži dojavu javite se njemu. Ja sam uzeo zadnje dvije i prošle su. Zaradio sam i previše na njegov račun pa sam ga odlučio malo reklamirati. Ima za danas dojavu kvote 30. Evo vam njegov profil pa nek ga doda koga zanima,, jamčim vam da nećete požaliti. https://www.facebook.com/majstor.hr?ref=tn_tnmn

  • Majstorsmora_2 15.03.2014.

    nzm ako je bas bio crveni za Kompanyja ali s igracem manje je city poceo bolje igrat tako da haha mozda im je cak napravio "uslugu" mason :)

  • strmi007 15.03.2014.

    City protiv takvih momčadi može i s 2 igrača manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare