To je to što me zanima!

Jelavić pobjegao na vrijeme, Glasgow Rangersi idu u stečaj!

Bivši klub Nikice Jelavić Glasgow Rangers podnijet će zahtjev za odlaskom u stečaj. Klub je dužan 49 milijuna funti, a to bi značilo oduzimanje 10 bodova u ligi
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi idu u stečaj! Klub u kojemu je donedavno igrao i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić navodno je na sudu preko svojih odvjetnika podnio zahtjev za odlaskom u stečaj, a sad imaju rok od pet dana da i službeno pristanu da stečajni upravitelji preuzmu klub.

Osim dalekosežnih posljedica po klub, kratkotrajni učinak takve odluke Rangersa jest oduzimanje 10 bodova, što bi značilo da bi njihov rival Celtic imao 14 bodova prednosti nad njima, pa bi i utrka za škotskog prvaka praktički bila završena.

Financijski problemi Rangersa nisu od jučer, klub trenutačno čeka što će biti sa slučajem neplaćanja 49 milijuna funta poreza, odnosno plaćanja igrača i zaposlenika kluba preko treće tvrtke, a i Jelavić je u siječnju prodan u Everton kako bi se barem malo napunila klupska blagajna.

Sud je potvrdio za škotsku televiziju da su Rangersi podnijeli zahtjev za stečajem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • krkenzi 14.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SpužvaBob 14.02.2012.

    Skoro redovno su mi ubijali listić rano subotom, neka ih, kazna je zaslužena ...

  • spalato1911_1 14.02.2012.

    koja je ovo glupost,znaci sad ce se riješti dugova i bit će na nuli a nece ispast iz lige ......nesto slicno ka i Dinamo,Boze sacuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare