To je to što me zanima!

Jelavić: Spreman sam zabiti bilo kome, posebno Liverpoolu

Hrvatski nogometaš Nikica Jelavić, koji je u zimskom prijelaznom roku prešao iz Rangersa u Everton, poručio je kako bi volio postati junak derbija Merseysidea
Vidi originalni članak

Naš se napadač trenutno oporavlja od ozljede prepone, zbog koje je dosad za Everton odigrao samo pola sata u remiju protiv Wigana (1-1), ali već sada gleda prema derbiju protiv gradskog rivala Liverpoola. Sudar "toffeesa" i "redsa" se trebao dogoditi predstojeći vikend, u sklopu 26. kola Premiershipa, no odgođen je budući da Liverpool u nedjelju igra finale Carling Cupa protiv Cardiffa.

Pričekat će, stoga, Jelavić na svoj debi protiv velikog Evertonovog suparnika, ali već mu se sada veseli.

- Spreman sam zabiti bilo kome, ali posebno Liverpoolu. Znam koliko su te utakmice važne našim navijačima i zato ću pokušati učiniti sve da budem strijelac - prenosi Jelavićevu izjavu Liverpool Daily Post.

- Nisam si postavio nikakve ciljeve, ali naravno da kao napadač očekujem puno golova. Mislim da je momčadski duh najvažniji u svim klubovima. U Evertonu se to posebno vidi. Vlada obiteljska atmosfera, svako brine o svakome - opisao je hrvatski reprezentativac prve dane u novom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jon_Snow 23.02.2012.

    Ako zabije, postaće idol nayijača, ali bojim se da neče zabit. Nije to Aberdeen.

  • kiev 23.02.2012.

    Isto tako je najavljivao i protiv Grčke, a ono ćorak, ni udarca na gol..

  • Gerro 23.02.2012.

    sinko prvo ti probaj odigrat jednu tekmu il bar poluvrijeme ,a da se ne ozljedis jer ak bus tak nastavil nebus igral u prvoj sigurno....a liverpoolu nebus zabil gol jer ce te skrtel i agger pojest! to ti nije skotska sinko...tu se moras posteno trudit da uspijes!

Komentiraj...
Vidi sve komentare