To je to što me zanima!

Jelavić pogodio za Hull koji je osvojio bod, 'spursi' na vrhu

U nedjeljnim popodnevnim utakmicama 2. kola Premiershipa Hull je odigrao 1-1 sa Stokeom, a gol za domaćine zabio je Nikica Jelavić. Tottenham je dobio QPR 4-0
Vidi originalni članak

Hull City na svom Kingston Communicationsu u drugom kolu engleskog prvenstva ugostio je Stoke City, a nakon prvog poluvremena vodio je 1-0 zahvaljujući golu hrvatskog reprezentativca, Nikice Jelavića, u 42. minuti susreta. 

Tom Huddlestone pucao je iskosa s lijeve strane, a golman gostiju Asmir Begović vršcima je prstiju obranio, ali i usporio loptu do koje je na suprotnoj stativi spretnim uklizavanjem došao Jelavić i ugurao je u mrežu za vodstvo domaćina

Hull je od 14. minute igrao s igračem manje kada je njihov kapetan, Velšanin James Chester, dobio crveni karton zbog grubog prekršaja, a gostima se to isplatilo šest minuta prije kraja, kada je Ryan Shawcross pogodio za konačnih 1-1.

Tottenham se popeo na vrh premijerligaške ljestvice zahvaljujući visokoj pobjedi nad Queens Park Rangersom na White Hart Laneu. Momčad Mauricija Pochettina slavila je 4-0, a nakon prvog poluvremena već je sve bilo gotovo.

Chadli, Dier i ponovno Chadli odveli su "spurse" do pobjede, a u nastavku je prvo mjesto donio Emmanuel Adebayor golom u 65. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • tomicalomica 25.08.2014.

    Eduardo zabio ko iz topa opet veceras...zabija ko John Holmes !

  • strmi007 24.08.2014.

    ajd da je i ovaj zabio

  • joza1231 24.08.2014.

    Gledao sam cijelu tekmu i mogu reci samo BRAVO NIKICA!! i bravo Hull odličan je bio i još gol dade bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare