To je to što me zanima!

Jelavićev trener: Hrvatska je ovom igrom ohrabrila ostale

'Pobijedila je bolja momčad, ali to nije bila velika Španjolska. Nisu mogli ništa do zadnjih pet minuta. Ovo je ohrabrenje za ostale, da se Španjolce može pobijediti'
Vidi originalni članak

Na utakmici u Gdanjsku bio je Jelavićev trener iz Evertona David Moyes.  

– Slaven je dobro postavio igru – Hrvati su imali bolje šanse od Španjolaca, ali Rakitić nije uspio zabiti. Hrvati su primili pogodak kada su već bili jako umorni. Pobijedila je bolja momčad, ali to nije bila velika Španjolska. Nisu mogli ništa do zadnjih pet minuta. Ovo je veliko ohrabrenje za ostale, pokazatelj da se Španjolce može pobijediti – kazao je Moyes.  

Pobjedu Furije nad Hrvatskom pratilo 14 milijuna Španjolaca

Španjolski mediji donijeli su zanimljiv podatak o gledanosti utakmice Hrvatska - Španjolska. Ključni dvoboj trećeg kola skupine C na Euru pratilo je više od 14 milijuna gledatelja! Točnije, 14,265.000 što je gotovo milijun više od, primjerice, utakmice Španjolske i Irske (13.284.000). Pretvoreno u postotke, na 70,4 posto svih uključenih televizora pratio se nogometni spektakl iz Gdanjska.

Također, televizijska kuća Telecinco donosi podatak da je u trenutku kad je Španjolska zabila pogodak preko Jesusa Navasa u 88. minuti pred malim ekranima bilo 18,136.000 ljudi! U postocima, 78.2 posto svih onih koji su bili uz televiziju u ponedjeljak navečer.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • joeii 19.06.2012.

    Pa ne dobivaju se bodovi za sladunjave izjave nego pobjkede a u ovoj repki toga nema. Prisjetimo se samo jada tijekom kvalifikacija za ovaj Euro a neki sanjare o finalu. Zbrojite se!

  • vlaka 19.06.2012.

    2008 Turska u zadnjim sekundama 2012 Stark gurnija Spanjolsku Zao mi je sta je vako stvarno mi je zao jer je ova repka zasluzila igrat finale jednog velikog natjacanja..Da je bila ubrnuta situacija u 86min kod prkrsaja na Corklu vjerovatno bi penal bija sviran,vako kad je jednoj Hrvatskoj trebalo za dalje dogodilo se sto se dogodilo.Nasi nisu mogli protiv svjeskih i eruopskih prvaka i sudaca.Ja nevolim kritizirat suce al ovo je stvarno zalsno koliko suci utjecu na rezultat zadnjih godina sta ovde sta u ligi prvaka.Platini je unistio nogomet...FU*K UEFA,Against Modern Football!!!

  • vucidas 19.06.2012.

    zabolime za postotak

Komentiraj...
Vidi sve komentare